tra see härra päikesepaiste on ikka haige vend, kuidas ta siiamaani pole petturi staatust saand? muidu paljuga müüd kiiwit? kirjuta ps-i
tõmba nahui vanaisa loh , igas teemas sinu lapsejutt , musijenko dokid olemas , anna oma nr ja asjad , saadan postiga ära.
mida sa tont enda arust seletad siis parem ole kuss rääkida tahad temaga saage kokku või neti teel,aga mingi oma arust kõvat venda näitama kuskil teemas mida sa ei oska teha kah ise sihuke alaks,nii et pane suu kinni ja mine nurka kedagi ei koti sul loll ila. Sorry fot OT :roll:
ps saatsid sõnumi , et kardad juba lõuga saada , siis vapsjee kõva mees , aga ma ei reosta marko teemad , markoga räägin , ning phmst valma , aa vanaisa mine loe enda postistusi kõigepealt , siis tatt tule hüppama , sa ise nkn mingi 15 , haugud siis liiga palju. Juba sain teada , vana sa oled : hetke vanus: 14 :lol: :lol: :lol: :lol:
[*] Hahahahaa :lol: ma arvan et härra päikesepersepiste ei mäleta pooli kelle ta juppe ja raha sees on sorry OT pärast. Ei kirjutand ju et kardan? See kui ma kysin et mis vahet sel o n kus ma seda sulle ytlen ei tähenda et ma kardab
Tundub suht uskumatu see fakt ,et inimesed ei tea mis asi on PS. :lol: haugutakse teiste teemades ,et näidata kes on kui kõva vend ja ,et keegi teine kes loeb kukub kaitsma kohe. Suht sõimerühma teema.. Saatsin Hr Siimule kirja ära eks ole näha mis temapoolt tulemas siis ole