Marten12 Gilera Runner DD '06

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Marten12, Okt 10, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
  2. Cheiver

Cheiver New Member

458
    0
    0
    Ma ei saa ka aru, miks?
    Enda streedi sumpsi tegin küll relakaga ning tulemus jäi väga kena. Muidugi pärast peab sinna värvi peale panema, mitte läbipaistva laki, kuna relakas lihvib kõik need keevituskohad ka ära ja see jääb kole.
    Pärast relakat käid mingisuguse 400 paberiga üle(enne jämedamaga ka veic) ja siis ongi moos.

3. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    relakaga veel lollem tegu,
    ühesõnaga kas siis vibra või ekstsentrik lihvijate viga on see, et nad on liiga efektiivsed, proovitud ära kui teha lihvijaga jäävad sellised tugevamad kriimud(loe silmaga nähtavad) kohati sisse, hullemeni ekstsentrik lihvijatega, vibraga jääb veel enamvähem aga siiski. Ja jutt on praegu poleeri lõpptulemusest, see kui tahad panna lakki siis ideaalis peaks jah olema pind kuhu nakkuda, poleerides jääb poleer vahendist veel sinna väike kaitsekiht ja seda isegi siis kui üritad seda pinda puhastada, et lakk võib kooruma hakata kuumaga sest sumpa paisub ja tõmbab kokku kuumenedes ja külmenedes. Aga need kõik on worst case tsenaariumid. Kui teeksin endale näeksin vaeva ja käsitööna poleer. kui värv peale siis suva millega lihvid, sest see värv niivõrd paks lihtsalt

4. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Relakaga polnud mul plaanisigi, ma teen alguses 240 liivakaga ehk võtan selle värvi maha mis seal on. Ükspäev proovisin tuli ikka sitaks raskelt maha. Siis teen 800 liivakaga ja siis 800 vesiliivakaga. Nagu sander ütlesid, et peale seda nühin veel karukeelega? Äkki oskad öelda karukeele seda tugevust vms? Neil on minuteada erinevaid värve (ehk mingid tugevused vms)?

5. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    ma ei viitsi eespoolt lugeda,et kas ta üldse tahtis poleerida.
    aga,eksentrikule ja vibrale saab panna ka peenemaid pabereid,kui 80.
    eksentrikule kuni 3000 padi,kindlasti on ka peenemaid,lihtsalt ise pole kasutanud ja ei oska rääkida selle kohalt.
    3000 kasutatakse autodel ideaalis viimasena enne poleerpastat,ehk mis ma tahan öelda,et saab ka sellega väga edukalt ja vähema vaevaga poleerida,kui käsitsi.

6. vunka

vunka New Member

1,013
    1
    0
    Jätan märgi maha. Veljed on pulbris poleervärvi värvitud. Ja masin on 2001 mitte 2006. Tehke keegi see masin korda ka

7. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Passis on masin 2006 ;)

Sõber teeb ta 100% korda !

8. >K<

>K< New Member

971
    0
    0
    quido?

9. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    ma küll seda räime ei viitsi sättida...

10. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    arvele võttes tean mitmeid,kes on aasta uuemaks valetanud ja see on ka passi kirja läinud.

11. perenaine

perenaine New Member

25
    0
    0
    Musi,kao puid tooma,kylmaks läheb!

12. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Sõber teeb ta 100% korda ![/quote]
    arvele võttes tean mitmeid,kes on aasta uuemaks valetanud ja see on ka passi kirja läinud.[/quote]
    Musi,kao puid tooma,kylmaks läheb![/quote]

kaido, äkki tood ise puid?

13. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Mida vittu sa ajad sed perenaise teemt minu peale ? Otsi kindlaid fakte,et perenise kutaja alt postiyan mina,ja ss trguta edasi niipalju kui tahad.

14. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Eelnevalt käinud poleerimisjutule annaks lisa nii palju, et endal lasin vibra ja 150 paberiga sumpsil kõik rooste jms pasa maha, peale seda võtsin poleerketta ja alumiiniumi poleerimispasta ning tulemus on parematest kohtadest naq tehase toodang, mingeid kriime ega huinjaasid pole, siukene alumiiniumimuster vmai oskagi öelda on aint. 8)

15. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Vaatab seda sumpa värki veel. Igatahes sai Vunka seksikas esipiduri ketas tagasi sebitud. Oll, enne kui kommenteerima hakkad küsi msnist kust selle sain.

Peatse uuenduseni! :p

16. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Kas mitte Vunkal polnud tavaline S6 Oversize 280mm / 260mm ? mu arust rivo kakkus veel selle maha ning lükkas müüki kellegile. Ammu. enne vahetust või müüki tartu.

17. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Jah, ja see tuli ringiga tagasi masinale ;)

edu magnusega.

18. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    :lol:

19. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0