Marten12 Yamaha Booster Spirit '00

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Marten12, Okt 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Silinder: Stage6 Sport pro 70cc (sissesõit tehtud ainult).

Suhteliselt mehise sissesõidu oled teinud :roll:

2. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    ütleme nii et see silku oli varem minu käes ja täkke mis sees oli see oli ka hästi väike seal ja kõik oli ilusti puhas,nagu näha see nii kotti jooksutatud,et pole midagi väga teha sellega.

3. ssanja

ssanja New Member

504
    0
    0
    :lol: :lol:

4. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Eitea, nii pohhui. Eriti 'TARGA KAIDO' jutu järgi, komp asjal väga hea ja töötab siis nii pohhui. Täkkest pole eriti midagi järel ja istuge see tark jutt sisse endasse pls =) Ei meeldi, siis kerige nahhui.

Kaido, minusilmis oled sa taun ja maha teinud ennast, keri putsi palun ja harjuta kätt klaviatuuritaga, türanägu.

5. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Lugupeetud härra chris,kas see jutt mis ma rääkisin on vale ?ja kui sul on see täke seal ära kulunud,siis on see silinder puhta pucis kuna peale niklit tuleb alumiin ja sel juhul ajad sa selle silindri lihtsalt sulama.paranda siis mind kui ma eksin.

6. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    No, seda näeb suvel. Kas ta on sulanud v töötab. Mis see sind kotib, mis seisus mu silinder ja masin üldse on ?

7. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Ausalt õeldes ei huvita yldse see asi siin.lihtsalt tõin teemas välja väga naeruväärse vale.

Ok,aitab nyyd mulisemisest,kui midagi on,siis kirjuta msnis.

8. matukas92

matukas92 New Member

1,454
    0
    0
    Pohh müü varuosadeks ,

9. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Nahhui? :D

10. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0
    sorry marten12, aga miks sa sellise suhtumisega teiste inimeste vastu oled?
    ma ei ürita olla mingi maailmaparadaja, kuna seda raske saavutada siin seltskonnas, aga vähemalt proovi olla vähe viisakam...
    väga rõve on tulla siia foorumisse, kui mingi vabandust: "tatt" on ennast täis ja niimoodi kaagutab :eek:
    Suuured sõnad väiksemehe kohta.. :lol: Olgem ikka viisakad, siis on äkki loota ka uusitulnukaid siia :roll:

11. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    uustulnukaid on nagunii tulekul, korralikumaks peaks ja hakkama :D

12. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0
    Varem oli siin tore ja sõbralik seltskond, kes hoidis kokku ja ei ajanud mingit bläma suust välja.
    Rollerivennad hoidsid kokku ja aitasid igas asjus, mitte kui keegi küsib chatis või helpis midagi ja tuleb sealt ainult, et türa müra munn kasuta www.google.ee. Foorum on tehtudki sellejaoks, et inimesed saaks abi ja oma pillist päevikut pidada. 8)
    Nii, et äkki võtate oma mõistuse ja vanuse üheskoos vastu ja kasvata suuureks :roll: 8)

13. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Karlo sinu vastu mul pole midagi, sa norm qtt jne. jutt sul täitsa õige aga mis ma teen kui igaüks tuleb midagi norima? Saan aru kui kirjutaks sõbralikult negatiivseid kommetaare, mitte ei peaks kohe lõugama hakkama, et TÜRA MIS SITAHUNNIK SEE VEEL ON??!??! Ma arvan, et keegi ei tahaks selliseid kommetaare enda teemasse. Kaido sina võiks veits vaiksemaks tõmmata, sa oled 18aastane aga mul jääb mulje nagu oleks ennast täis 15aastane pubekas. Niigi viimasel ajal uusi vendasi rksse vähe tulnud ja kui te peaks nemad ka ära peletama siis, pole vist mõtet seda lehte üleval hoida vms? Teate kõik mis juhtus selle c.p.i'ga, qtt kustutas enda rk kasutaja, sest mingid vennad hakkasid teda päris korralikult maha tegema, täis sõimama jne. Võiks enda aju tööle panna ja mõelda ka ennem kui kirjutate midagi? Soovin väga, et mõtlete järele natukenegi mis kirjutasin ja võtate mõistuse pähe!

14. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    Kle ole licalt pohhuist ja ära pane tähele seda sitatootmist mis käib su masina kohta :)

Aga edu Boostaga ja tee valmis seda pilli :D

15. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Lugupeetud härra chris,ehk tuletab MSN-i conv midagi meelde ? Ka teie olite yks kes mõnitas poissi niiet eneseõigustamine siinkohal ei tasu ära.

16. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Mida iganes, jätkame teemat msnis või kuskil. Ei viitsi enam rkd läbustada selle jamaga.

17. PedakROX

PedakROX Active Member

1,014
    0
    36
    Ma ütlen ausalt mulle praegu räigelt meeldib välimus mootori set ka päris hea. Välimus meeldis sellepärast et on all ilusad valget värvi r-i veljed mis sobivad üli hasti ja näeb siuke rat style välja( endale meeldivad rat stylid) 8) Edu loodan et teed ikka masina valmis :p

18. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Olen nii kaugel juba, siis teen lõpuni. Kondlite osas vaatab, pähe jäänud üks idee, k ui hästi läheb siis tuleb ka teostus 8)

19. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Kui mõni teraga värv peale tuleks, oleks super! (Selle oranzi raami juurde võiks päris hästi mõni pärlasinine sobida minusilmis) 8)

20. PedakROX

PedakROX Active Member

1,014
    0
    36
    Suht nice oleks pärlasinised gondlid ja valged veljed. Pluss veel mingi dh, istmekate jne valged 8)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte