Marten12 Yamaha Booster Spirit '00

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Marten12, Okt 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    jäi jutt, et ei kommenteeri minu teemas onja? niiet tõmba minema siis ja kui tahad veel siin enda kõva venna teksti ajada tule msni ja kõvata seal dibla

2. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Lõppuks ometi said aru,et ma ei aja mingit lolli juttu.mis puutub msni siis ma ei yea kumb teist hetkel sees on ja chris olevat mu ära plokkinud marteni sõnul.kui midagi on ss leia keegi kellega convi teha,ainult sel moel saad midagi kirjutada mulle niiet peatse upini :p

3. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    kui sa arvad, et sa ei aja lolli juttu siis tahaks su vento teemat näha ja kui sa lastefoorumitesse ei tee siis äkki lahkud siit. minuteada pole sind msnisgi, või sa ei oska lihsalt blokki maha võtta( soovitan raja tänavale minna) :)

4. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Vaat ventoga ja golfiga hetkel selline lugu,et teemasid ei tule enne kui masinad on minu nimel ja ventol eesti nr märk kyljes,sind selline asi ei tohiks yldse huvitada.pigem forseeri oma rollereid wannabe scootertuunija kes ei,saa silindri vahetusega isegi hakkama. Rajatänavaga on sellised lood,et kui sa loeksid enda kirjutatud eelmised laused läbi,siis ma usun,et sa ise ka imestad milline närvilisuse hoog sulle peale sattus :|

Kirjuta veel midagi nullist ja pööra veel spiriti teemale tähelepanu.

5. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    äkki tuled siis msnis ja räägime asjad sirgeks, mina ei närvitse siin midagi, lihsalt imestan milliseid inimesi võib lihsalt olemas olla ja kui sa pole veel aru saanud siis boostal ja runneri üks ja sama omanik :D

6. matukas92

matukas92 New Member

1,454
    0
    0
    Minuarust mõlemal masinale Erinev omanik ,Marten Ja Chris.

7. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    nii ta kahjuks ei ole jah

8. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Mida järgmiseks ? Ütled,et chris kala ja marten susi on yks ja sama inimene ? :oops: ma pole just arst ega midagi sellist,aga sulaselgelt saaks ka tavainimene aru,et sul on mingil määral mälukaotus.

9. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    ma ütlesin sulle midagi juba, ei soovi su kommentaare ja kui tahad midagi kao msni

10. JogR

JogR Member

143
    0
    16
    ta ongi msnis ju :lol:

11. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    Matukas see täitsa tõsi,et 2 erinevat omanikku.
    Türa kes see munn mu kahvli rotti pani vittu küll,nüüd läks salat halvaks persesitt.

12. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    ajugeenius laivis, küsi rklt kuidas düüsi karpast välja keerata

13. JogR

JogR Member

143
    0
    16
    haha :lol: , esiteks see lihtne ja teiseks ma teen enda rollerit ise.

14. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    kolmandaks mind ei koti kas sa teed seda ise, rk's igatahes küsid selliseid lolle küsimusi

15. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Aauuuuchhh omatud :oops: :oops: :oops:

16. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Kulla kutt, ainuke, kes omatud on oled sina. Sa väike ajudeta abordijäänus võiksid tõsiselt sellest aru saada.

17. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Sa ikka ei saa aru,et sellised lapsikud ärapanemised on nii tyhised,et pigem on rahval pilk sinu peal,kuhu sa nii jõuda tahad oma jäänuste naljadega? Juba kolm eelnevat inimest on teinud sulle tõe selgels kaasaarvatid mina.sul pole mõtet oma lapsikute naljadega sogama hakata ja pärast kuskil kapi nurgas omaette naerda,kujutad ette ka praegu palju inimesi su teemat loevad ja mõtlevad,et " oh issand seda marten12 ja tema abordijäänuse nalju..." väga labased naljad tyybi poolt kes püüab üle terve rk minu mainet halvustada.. Juba see on sinust väga kahtlane justkui oleksid millegi üle kade.aga ok niikauani kuni sina siin mingit labasust minu kohta ei aja olen ka mina vait niiet võta aeg maha ja tulge mõlemad kapist välja ja hingake törts värsket õhku ka. :oops:

18. JogR

JogR Member

143
    0
    16
    +1 , õige

19. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Okeeei paps, sinust ka mingi maailmaparandaja saanud.

Igaljuhul jah, marten masina uus omanik ja ise tegelen muu masinaga, teemat ei sulge vaid sõber tegeleb edasi ;)

ja tra jogr, kao nahhui siit oma +1, ürita karpast düüsi välja saada.

20. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Oled maailmaparandaja,siis alusta palun iseendast. :|

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte