Marten12 Yamaha Booster Spirit '00

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Marten12, Okt 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    kui sa välja ei lugenud, siis seal oli kirjas SINUST, ehk sina.. Mitte mina :)

2. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    Kuidagi ju peab õppima,mitte kargama nagu sinusugune noor kukk.

3. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Väga õige kristo,egas me kõik õpime enda vigadest ja lollustest teame kuidas järgmisel korral käituda ning teatud juhtumiteks mootori juures valmis olla,aga mida õpib mootoritest inimene kes ei tee ise põhimõtteliselt mitte midagi vaid laseb kellegil teisel ära teha? Arvatavasti midagi ning see on ka üks põhjuseid miks ma marten 12 teemasid loen on see,et siit saab lugeda igasugu asju mis ei puuduta isegi teatud asjaolusid nagu näiteks " liigne mass" ..

4. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Tõsine pasamägi on see rk. Tõmba *PIIKS* siit Marten oma nulliste naljadega ja kõvatamisega :oops: Kaido on vähemasti mõistuse pähe võtnud ja arenenud.

5. KymcoS904

KymcoS904 New Member

274
    0
    0

6. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    kuule taun, oioalöe, ei ole cdis ei saa olla cdis kui masin vahele jätab, TOPTUUUNER.

Kui sa midagi ei tea, siis pane oma suumulk kinni =)

TO iVAN, KAO NAHHUI MU TEEMAST; loll sibul. tõsislet tõmba oksa ennast, kuradi noks maailmaprandaja. Kõik üritate midagi saavutada vms? ma tahan ainult, et te MU TEEMAST NAHHUI TÕMBAKS. mitte oma lolli iba igalepoole litiksite, kui ei tea, kus mis kuidas toimubki

7. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    jah ma tunnistan,mõlemad masinad pole praegu minu juures ega minu nimel aga so wat ? See ei puutu hetkel teemasse ju, eks ma teen teatid foorumitesse ka teemad mõlemast masinast.minu elu ei peaks teisse puutuma ju või kaotasite tõesti oma nina kellegi teise ellu ära ? Ehk suudan aidata kuidagi moodi teid.hetkel jääb mulle mulje nagu jälgiksid paparatsod võsast igat mu liigutust,aga no aitab kah,mind ei huviya mida teie teete,mida omate või kuidas elate samuti ka ei tohiks teile minu elu ette jääda.

8. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    No, a teeme siis nii, et sa ei seleta mu teemade all ja pakid oma asjad kokku. Lase oma Ivanitel ja JogRidel ka kuhugi teistele jahimaadele minna.

9. KymcoS904

KymcoS904 New Member

274
    0
    0
    see vento mis sul dp on, see on täitsa googles olemas http://www.flickr.com/photos/skilfil/8056176242/ , psi kirjutasid sa mulle, et vaja kõigepealt kodumaile ära tuua ja vaevalt sa suutsid vr6 raha välja käia ..

10. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Oleme kokku leppinud juhul kui ma pole kuulnud vähemalt 1kuu,et sa pole minust jutustanud,ega aja mingeid feike jutte minu kohta.minugi poolest kõik norm särgidvärgid.see,et ma võtsin selles teemas jutu üles oligi see,et sa aru saaks,et sa oled oma tagarääkimiste ja tühkade juttudega liiga liiale läinud,aga ok,ma olen vait juhul kui sina oled vait.

Kodumaide all mõtlesingi seda,et on see vaja minu juurde ära tuua samamoodi nagu golf, nagu ma eelnevalt ytlesin,siis on mul tunne nagu mind ymbriksesid paparatsod kuskil võsades,oma jutuke räägi kas minichatis,arstile voi suisa preestrile härra mario.
    Muidu pilt sai valitud selline kuna see on kõige sarnasem minu tulecase vento välimusele.

11. dannukas

dannukas Active Member

1,044
    0
    36
    See sport pro siiani minu oma. Väikene defekt mis silkul on näksib vb veits kolvirõngast aga tai poh sellest.

12. KymcoS904

KymcoS904 New Member

274
    0
    0
    Aga ehk saadad ''oma'' vento müügikuulutuse, vanarauahinnaga siis :)

13. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Ehk saadan oma aluspüksid kah sulle postiga ? Kurat marten12 sai lõpuks aru,et vaikimine kuld,aga ikka tuleb järjekordne tegelintski siin mingit paparatsot mängima,suudad ette ka kujutada kui paljud praegu irvitavad teie üle? Ok,nagu ma juna minichatis olen jutuks võtnud siis masin põhimõtteliselt saadud vanaraua hinnaga ühel tuttaval tartu tagant ning kõigile paparatsodele teadmiseks veel,et golf tuleb põlva lähedalt samuti tuttavalt.aga olgu,järgmeva interviu saamisel võtke ühendust psi teel kuna ei taha marten12 lubadust murda vait jäämisel.. Peatse kohtumiseni kui keegi millestki aru ei saanud.

14. pärnumatu

pärnumatu Member

128
    0
    16
    ei saa mainimata jätta, et sa oled tõesti võlgu, marten12

15. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Kui sa midagi ei tea, siis aura ära.

16. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Kui sa midagi ei tea, siis aura ära.

17. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    marten , kus kohasts sa veel r-i välja võlusid ?? tee teema kui viitsid.

// SunShine & GoFast.

18. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Up esimeses postis

19. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Lähipäevil peaks tulema üks vähe suurem pakike, see selleks. Up esimses postis!

20. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte