martiiiini Peugeot Speedfight 2 100cc 2005 VALMIS !!!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by martiiiini, Jan 30, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. martiiiini

martiiiini New Member

440
    0
    0
    No, minuarust ongi hea kui midagi erinevat on, mitte üleni must ja oranz, aga eks ilu on vaataja silmis.

Tänud 8)

Aga, sai survekat tutvustatud rollile ja päikest ka 8) Väga normaalne kulgur ikka, liigub ka vastavalt välimusele :p

2. PosPhaze

PosPhaze Member

700
    0
    16
    Äkki siis värvid esiotsa kollaseks, igavesti vahva ja eripärane. :eek:

To vedru ei häirigi niiväga, aga voolikud küll karjuvad pildilt vastu.

3. Kefka

Kefka Member

327
    0
    16
    Sa mind niiväga ei häirigi, aga su dibiilne tekst karjub küll ekraanil vastu.

4. PosPhaze

PosPhaze Member

700
    0
    16
    Pigem läks südamesse, et leidsin 2 reaalset iluviga ja julgesin neist juttu teha. Kui ülejäänud lambad targutavad, et kõik on perfektne.

5. uimpz

uimpz New Member

716
    0
    0
    Miks need iluvead on ?
    Ja vaevalt omanik nüüd sinu pärast bena voolikuid või amorti hakkab välja vahetama, kui need hetkel enda ülessandeid edukalt täidavad.
    Perfektne see minu jaoks ei ole kuid viisakas roller, mis kerge vaevaga korda tehtud :p

6. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    need voolikud ei sobi sinna jh. aga muidu kuidagi liialt oranzikas tundub, vbla mõne kleepsuga lahjendada asja? Ja veel üks asi mis teeb sp väga kenaks on tavaline esihark, kui jõudu ja viitsimist on siis sebi endale alla see, täitsa teine pill siis :)

7. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    eitea, mulle just meeldib :) kick võiks must olla vms. Õhufilter mby midagi väiksemat ja väga sajebiiz. BEnsu voolikud just lahedad, midagi ergast seal jne :):):)

naisswork !

8. loolo11

loolo11 New Member

1,305
    0
    0
    tahaks ise ka seda ligemalt vaadata ainult mööda sõites näinud seda

9. Tauri..

Tauri.. Active Member

2,317
    0
    36
    Noo siis juba piisavalt nähtud !

10. martiiiini

martiiiini New Member

440
    0
    0
    Endal ka täitsa mõttes, et sr www esihark alla sebida, kuna see pidi istuma, aga eks vaatab, mõne kleepsu panin juba peale ka, et tõmbaks oranzi tagasi.

Aja katana kurjaks ja teeme paar kiiremat 8)

11. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    kasutajal karl94 on sri velg ja amort. Pmst amort migni 5 cm alla poole piigub paneb kohe esigondlisse ;)

12. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    karlil pole õli amordis lihtsalt :D

13. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    no mis sa arvad et kui tal õli sees on ss ei käi amordid üles alla ? isegi kui ta need är a täidab, olen ma täiesti kindel et sa saab esiratta vastu esigondlit. vähem lihtsalt.

14. PosPhaze

PosPhaze Member

700
    0
    16
    tuleb veits paksem õli panna siis pole amort nii pehme

15. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    täpselt

16. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    no muidugi ta käib ss raskemalt, aga kui amodi käik on juba niiet poole amordikäigupealt käib vastu esigondlit ss...

17. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    tegelt vaata kui väljas tal see puks on, oleks terve hark koos lenksuga allpool oleks kõik lux, mtea vb tal kuidagi vaja ümber teha seal...

18. loolo11

loolo11 New Member

1,305
    0
    0
  19. PosPhaze

PosPhaze Member

700
    0
    16
    Igaljuhul tasuks ära teha, kui vähegi viitsimist on. Jälgima peaks seda, et kokkujooks paigast ei läheks.

20. martiiiini

martiiiini New Member

440
    0
    0
    Ühesõnaga, jääb esihargi süsteem ära, amorti ei muuda, kõrgenduse kougin alt ära, ja voolikud jäävad. Asi on kõik selles, et oleks ma 14, siis teeks pohhuilt, aga kuna 18 pole enam mägede taga, siis otsustasin rohkem raha mitte alla tampida.
    Aga, sai tehtud paar pilti esi tuledest, aga ilma pole veel nii head olnud, siis ei hakka korralikke veel tegema, teeb siis kui päike ja soe on, muidu liigub väga mehiselt ning väga rahul olen käima läheb esimesest paugust, mis ikka rollerist tahta, kui tipp on 100km/h ja kiirendus on parem kui timmist R-il. Müüki läheb ka varsti, aga mis hinnaga, ei tea veel, peab mõtlema.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte