Martini Aprilia SR50 Street '07

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Sergos, Jun 24, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Ma ei küsinud kas sa tahad osta :D Äkki keegi teine tahab eks. Kui pingekalt juhtmed tagant ära siis laadimine kadunud naaaaah :D :D Täna hakkan sünnipäeva pidama. Ei viitsi võrri vaadata tra las see sitt seisab :D:D:D Alx annab homme pingeka siis proovib sellega. hüva kena päeva :D

2. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Sitta kah, keegi streeti omale ei tahtnud, panin kondlid peale ja värki. Keerasin mootori ka veits paremuse poole. Poob ikka. Korralik massijuhe jookseb bloki külge ja ikka poob. Stock silku ja gianelli reverse. Mis düüsi soovitate? Ennist oli sees 53.. Aga see kadus ara ja praegu 70.
    Normaalne elukas hetkel. 2 rehvi päevas pole mingi probleem.
    Daavi tõmmake ligi korralik hooldatud pilll

3. virgo0

virgo0 Member

246
    0
    16
    Miks õhufilter lahti on?

4. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    saab näpu karpasse panna siis hakkab edasi minema jalle :D

5. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Laxime alxiga rehve vahetama. 7 rehvi visati ümber. Taga hetkel otstarbekas rehv. :D Ees ka nüüd korralik rehv! Täna sai vett veitsa ja räigelt turtsub jms... Esimene võrr millel mul seda juhtunud on :D:D:D:D
    Hetkel ülimõnus lasta. Võiks paremini edasi käia aga keegi ei oska aidata ka... tra mis RK. Lõpuks saan ise korda nkn nagu alxi roxi kunagi :D
    Varsti Dh ka peale ja uus mootor alla kui seda timmi ei saa. Rehve rebib nagu putru.
    Tõmbame alxiga ükspõev kõrvuti rehvid suitsema.. Sessuhtes et rehve jagub :D

6. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Tra normaalne teekond toimus püha tõeni ju... Eile olles kodust oma 5km kaugusel otsustas hakata vihma sadama... Sai siis koju peenestatud ja tuntud järsku väga rõvedat kõrinat.. Mõtlesin sitta kah aga pohyolo.. peale seda kadus jõud ära ja säde samuti.. ja siis ma mingi naq okei eks. Lükkasin koju ära laiba eksole. Täna tõmbasin magneeto maha. Ma sain nagu nii õnnelikuks et nüüd oleks aeg uus roller osta kohe.
    Kõik jamad, et põhjagaasiga sõita ei saa kõik tulenes lahtisest mähisest mille poltidele ununes keermeliim panematta.....
    nojah. Eks see saaga jätkub kui uus magneeto käes :D

7. :SasS:

:SasS: Member

315
    7
    18
    Pole ühelegi poldile keermeliimi pannud ja kõik püsib kinni... :roll:

8. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0
    sul sinine neos ka ju :roll:

9. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    nonii. Täna juhtus nii, et keerasin mähise blokki nii kinni et see tuleb sealt järgminekord lahti peksta vist.. 4h panin käima kuna sädet polnud ja magneetost oli igast sitta välja hõõrdunud. Kodus soojaveega leotasin selle magneeto täiesti puhtaks ja peale seda jootsin süütelugeja üle. politseidelt saadud visiitkaardiga panin paika süütelugeja ja magneeto vahelise kauguse ja peale seda oli säde ilmatusuur. 1 laksust masin käis edasi läks ka väga normilt ja sitaks vaikne on ka kusjuures. Kõik tuled hakkasid põlema ja tempi hakkas ka näitama. Kütet veel ei näidanud aga homme proovin selle korda teha :)
    Läks õnneks ühesõnaga. Kuigi ei keri nii nagu peaks ikka... Karpa täpselt selliselt paigas nagu sõbra Ril, tal kerib nagu räigelt hästi edasi aga mul hakkab nagu jõnksutama ja pooma räigelt.. tra ma ei saa aru enam sellest riistapuust :D homme teen video ka. Äkki keegi oskab aidata vms

10. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Kuna 316i sööb neid pooltelgi siis tuleks uue tagasilla poole vaadata ja streedil kadus säde ära siis palun väga. Ostke see ära. hetkel hind nii odav kui vähegi annab. Mähis kinni magneeto korras. Süütelugeja ok. Tõmbasin tagale ja boo oligi läinud. Rohkem pole süvenenud. Paak ääreni täis.
    245€ Ja lööme käed!
    56785854

Teema lukku paluks.

11. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Tra roller ammu müüdud millal te lukku panete selle teema

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte