Re: Martini Derbi Senda SM50 '05 Ei hakka midagi vahetama...See lihtsalt jutt, võibolla kunagi hiljem...
Re: Martini Derbi Senda SM50 '05 Sa oled varem muidu sõitnud laadse masinaga või käigud on uus teema?
Re: Martini Derbi Senda SM50 '05 Nope, ise mõtlesin alguses sama, et nii raske koguaeg neid käike panna, sidurit koguaeg jms, mingi 3 päeva äkki sõitsin ja siis sain täesti selgeks selle. Aga jah, masinat tuleb tunda, et kõige paremini käike vahetada
Re: Martini Derbi Senda SM50 '05 Täpselt nii, võiks tõesti see "talv" läbi saada. Mul siin kodu lähedal teed lahti, saab sõita, aga kaua ma ikka siin sõidan Paar minutit ja näpud jääs.
Re: Martini Derbi Senda SM50 '05 Tra.Pole halba ilma,on olemas halb riietus.Korralike kinnastega sõidad,siis hui midagi külmetab.Eelmisel talvel sõitsin väga tihti ja päris mitme tunni kaupa ja külm ei olnud.Tuleb ainult korralikult riides olla.
Re: Martini Derbi Senda SM50 '05 2x dressid, särk, villane pusa, talvejope, käes olid mingid õhemad kindad ja siis paksud talvekindad peal ja mul oli küll sitaks külm, üle 45 ei andnud väga minda. Järjelikult talv ple minujaoks mõeldud
Re: Martini Derbi Senda SM50 '05 Polo särk,tõmblukuga kesmise paksusega kampsun,talvejope,nahkpüksid,kõrged talvejalanõud,nahkkindad.Spidosse läks 80.Eks see spido valeta veel.Pidurduskteekond oli ikka päris pikk.Eks ma olen ka massiivsem,kuid ega see palju juurde anna.
Re: Martini Derbi Senda SM50 '05 Keegi oskab öelda, kus asub suunatule relee ja milline see välja näeb ?