Martini Yamaha Aerox 01´70cc Mid Race. , ARVEL,MÜÜGIS !!!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Martin3940, Aug 9, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Martin3940

Martin3940 New Member

652
    0
    0
    Re: Martini Yamaha Aerox 01´70cc Mid Race.

ise arvan sama, aga kui mõtlesin et mingi must blokk siis kroom veepump ja vario kaas võiks kah värvitud olla ala. et blokk must ja veepumba ja vario kaas valged nt ?

2. Martin3940

Martin3940 New Member

652
    0
    0

vahepeal mõtlesin siin et jätaks bloki originaal värviu ehk siis selline alumiinium nagu ta hetkel on.
    aga jah vahepeal panin siis bloki kokku kuid ikka veel pole tihendeid tulnud .

Täna sai ostetud ka veel Gianelli NRX sumps ära, mõne päevapärast peaks kohal olema.

3. Martin3940

Martin3940 New Member

652
    0
    0

nii täna siis sain sumpsi kah lõpuks kätte, mulgisse olen pidevalt helistanud kuid ei võta vastu, täna plnud meeles kuid homme uuesti kõne peale.
    saaks tihendid kätte siis oleks vaja veel kolbi komplekt ära osta ning siis pm ainult visuaalne tegevus(värvimine jne.) hiljem ka pilte.

4. >K<

>K< New Member

971
    0
    0

mis silkule tihendeid vaja on?

5. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0

Corsa peaks olema

6. >K<

>K< New Member

971
    0
    0

ise ka 2 pool nädalat tagasi hellasin mulki, et corsale tihendeid vaja siis mulle räägiti et pooleteise nädalaga peaks juba kohal olema aga ei ole siiamaani helistatud ega mingit sõnumit saadetud.

7. ma.yc

ma.yc Member

189
    0
    16

Pane nüüd sumpsist pilti kh, teised tahavad ka näha.

8. sCooX

sCooX New Member

1,043
    0
    0

suht vana tsitaat aga sõbra käes se mul ja teemat ei ole . Ja edu , karpaga rahul muidu ?

9. Martin3940

Martin3940 New Member

652
    0
    0

Täpselt nii.

no 2nädalat normaalne ma tellisin 2kuud ja sutsu peale tihendid, ei viitsi sinna niisama minna kuid hea oleks kui tean 100% et ikka on kohal
    neil.

Aega on selle kiire asjaga :D

no väliselt tundub oki , kuid ple tööle pannud peale karpa ostmist, seega rohkem ei oska midagi selle kohta kosta:)

10. Martin3940

Martin3940 New Member

652
    0
    0

yea thats a good idea ! :D
    aga jah vahepeal suht midagi teinud pole natuke proovisin sumpsi roostest puhtamaks teha ning mingi aeg peaks mulgisse minema tihendite,s6 õlipudeli, kolbi kompl ja variaatori kaane poltide järgi.

11. Martin3940

Martin3940 New Member

652
    0
    0

NIi helistasin mingipäev viljandi mulgisse ja küsisin kas teavad midagi tallinna mulgi kohta, öeldi et igaaastasel talve puhkusel seega rääkisin oma story ära et tellisin asjad ja öeldi et need viljandis, lubadi selle nädala alguses teasda anda kas ikka tellitud asjad jõudsin kohale tallinna mulgisse mis sealt omakorda saadeti viljandi mulgisse. NII ET KA KÕIK TEISED KES EI SAANUD ENNE DETSEMBRIT ENDA TELLITUD KAUPA KÄTTE PÖÖRDUGE VILJANDI MULGISSE. 53 73 87 00 on telefoni number.

Nii palju öeldi , et variokaane poldid leidsid kuid polnbud veel näinud corsa tihendeid ja s6 õlipudelit.
    Samuti sai käidud täna koos kasutaja ma.yc'iga camexsis, natuke aega võttis aga asja sai.
    Sai sealt ostetud väntvõllile kiil, ning tellitud aeroxile vahejupi ja blokivaheline seib ning stock õhufilti 90 kraadine kummi lotška:D.
    Kui kaup kohale jõuab (räägiti järgmisest nädalasti midagi) siis lähen kohale ning võtan kaasa karpa ning sellele ostan ära gaasisiibri peal oleva plastikule mingi 90 kraadine toruke kust läheb läbi gaasitross ja et tross ise seal korralikult oleks ning kaasa võtan veel vario et osta ligurid ära.
    kui camexist asjad käes ja mulgist käes siis saab panna bloki kokku, kuid üks aga, mähis vana läks katki ja tuleb uus sebida(võite pakkuda vanema tüübi MÄHIST, kellel vedeleb ÜLELIIGSET).

12. sCooX

sCooX New Member

1,043
    0
    0

mis mu siibril viga :S ?

13. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36

siiber korras ju, aga üleval toru mis tuleb välja 90 kraadi :D

14. Martin3940

Martin3940 New Member

652
    0
    0

Tpäselt nii siiber korras kuid siibri kaanel see plastmass seal käib osades selline 90 kraadine toruke ja osadel nagu lihtsalt ülesse et gaasi tross istuks ilusti, kuid annan illustreeriva pildi.

üks miinus karpal, et karpal pole vaakumi kohta, seega pean kolle külge selle ise tegema, kuid pole raske õnneks.

15. sCooX

sCooX New Member

1,043
    0
    0

okei , edu , aga vaata et kevadel liikuma saad selle :p .

16. Martin3940

Martin3940 New Member

652
    0
    0

tahaks juba järgmine nädal liikuma saada :D järgmine nädal pidid camexisse asjad jõudma ja kui jõuavad siis perf. lähen sinna ja saan kätte kuid tra täna helistasin viljandi mulgisse 3x kutsus tühja ja siis 3x hiljem proovisin oli väljas wtf. siiamanai koguaeg vastasid ja eile ütlesid et täna helistaksin peale 15.00 kuid homme uuele katsele loodame et see oli ajutine et telfile ei vasta.

17. ma.yc

ma.yc Member

189
    0
    16

see mulgi oli ennem ainult sellepärast hea ,et lähedal. kuid nüüd camex kh lähedal siis ei viitsi mulgist küll osta midagi .neil pole sittagi kohapeal.Camexis levinumad ja vajalikumad asjad olemas.NT mulgis pole malossi spordile tihendeid aga camexis kõik tihendid ja kolvid kohapeal.Aga muidu jõudu ja paksu rahakotti.Vaata ,et ikka ilusti kokku paned ja üle ei lase. 8)

18. Martin3940

Martin3940 New Member

652
    0
    0

keda ma ikka üle lasen, ple selline vend:p aint 3x on sutsu pikaks vendinud psti panek :D eem ei ole kõikke malossi kolbe :D 1te pole 23 on olemas , 23 erinevat kuid on 24 :D aga noh ma tahaks ikka enda asjad mulgist kätte saada :D camex isegi meile vist lähemal kui mulgi:p

EDIT:
    Nahhui sa tööl pole , või juba kodune?

19. ma.yc

ma.yc Member

189
    0
    16

Olin tööl ja camex sutsu kaugemal.

20. Martin3940

Martin3940 New Member

652
    0
    0

eitea vb tõesti sutsu aga jah sai nupukonsooliga täna tegeletud ja lõpuks püsib kinni kah dh küljes, natuke iluravi vaja teha kinnitus poldi ümber nupukonsoolil ja hea valmis:p

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte