Täiesti nõus selle väitega, et väga kena masin. Ise soetan ka varsti sellise, aga edu ja jõudu ka minu poolt
Mai tea, ma paneks leovince tt, r-i all on küll suht mahe värk.. mu enda Nrg'l oli kah paar aastat tagasi reversega nii timmis et ulme.. hea et NRG'si imbub, polegi varsti R'id enam moes
Päris jama värk, piirajate mahavõtmisega väheneb garantii 1 aasta peale.....pean peale jätma.. :| :| :|
Kui sa hoolega teed vario kaane lahti ja vaatad et midagi ei kriimusta, ss on võimalik ka variopiiraja ära võtta ja vajadusel tagasi panna Kuni 70 km/h on ss võimalik :roll:
Kah võimalus.irw Otsustasin, et sõidan veel piirajatega ja kui asi kindel, et mu masinal sõidupealt ratas ära ei tule või mootor kokku ei jookse, siis piirajad maha.
Aiiiii NAHKA...Põhjakondlil Sport Series kiri suht pooleldi läinud, kriimud on järgi ainult. Aias, kallaku peal, hakkas esiratas libisema ja roller sõitis suht mäest alla külg maas, õnneks suutsin rolleri peatada. Libisemis maa ei olnud õnneks pikk, kuid uus kleeps ei teeks paha. Väga hull asi siiski pole. :lol:
Garantist niipalju siis,et minu sõber ostis tutika R-i endale AP-st ja võeti piirajad maha ja värki ja siis öeldi et garantii vähenes aasta peale ning ta läks sinna rääkima, sest mingit tema nõusolekut sellekohta ei küsitud, lõpptulemuseks sai ta 5a garantii (piirajad maas ja sportsumm peal) muidu kena piaggio sul ja edu Sooba.