masina Yamaha neorox MHR

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by masin, Jan 30, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. masin

masin Member

414
    0
    16
    Re: masina Yamaha neos 70cc

õnnelik ikka ,proovin aretada jah:)

2. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36

Palju sul neid yasunisid on?:D:D

Kena,:D

3. masin

masin Member

414
    0
    16

nii , käisin täna mulgis ,et et osta ära dh , plaanis osta matt must kuna värvi kombinatsioon põhimõtteliselt teada aga ainult matt must puks on ja camexi pole jõudnud.Muglimoto müüa pidi homme kuskilt 2 kasutatud dhad sebima , kui on korralikud siis võtan ära. Järgmine nädal sünna ja rahad peaks liikuma hakkama , ehk saab aprillis värvitud.
    Küsimus selles ka ,et kus mul kõige mõtekam kruve ja polte osta , bohovist ? kuna gondlid kinni pandud mingi erinevate kruvide ja poltidega , tahaks et ikkka ühesugused oleks .

4. masin

masin Member

414
    0
    16

Täna ka eisaanud oma Downhill lenksu kätte , alles järgmine neljap vist või reede oleneb kuna koolist tulen. Tüüp lubas tellida vist attackist või on tulekul. Ostsin igatahes ära külje jala. Ehk installin täna allagi, siis saab pilte.

5. masin

masin Member

414
    0
    16

Nii masinal vist 100km sissesõitu tehtud , ootused suured kuna hetkel ikka 12mm karpa peal ja masin ikka suht hullult tahab minna kuid vahepeal hakkab puterdama , jääb vist nälga .17,5mm karpa vist lasen siis peale panna kui keegi mul timmi ajab , kuna hetkel gaasi tross väike ja siiber jääb vähe üles.
    Aga kas see seguviga et tahmab ära küünla ja masin enam ei liigu , teen küünla puhtaks traat harjaga ja sisi migi aeg jälle vudib ringi??
    Ja mis surveka ja siduri vedrud ma ostma pean , tahaks nii et tõmme oleks hea ja kui vaikselt mingi 30-40 hõljud ja paugu gaasi annad tõmbab ikka korralikult hoo üles.
    ise olen siin ringi luusinud ja plaaninud osta punane malossi survekas ja punased sidurivedrud.

6. masin

masin Member

414
    0
    16

Nii täna panin siis DMP lilla surveka ja Dmp punased siduri vidurivedrud , müüa ütles et need teevad sama välja nagu malossi punased. vahetasin ära ja proovida eisaanud kuna kütet polnud enam, homme kütet saan siis teen ka video ja vaatan kuidas vario timmis on.

7. masin

masin Member

414
    0
    16

nii masin liigub pea 80 kanti , tõmme on hea , hästi vaikselt kruisid ja lükkad gaasi põhja siis kruusapeal ikka korra teeb tõmmest , aga nagu mingi kiirus 50-60 on , lased gaasi parajaks ,et liigub ühtlaselt , lükkad gaasi põhja , läheb pöörde küll , aga alles pika kogumise peale saab selle 75 umbes.
    all siis
    Lilla survekas , mingi dmp karbis oli , see oli vist 1500 rpm kui ma ei eksi
    'punased sidurivedrud dmp karbis oli
    ja 6.0 g rullid samuti dmp karbis

ja tagale ka ei taha eriti minna tõmban küll ja istun tagapool aga kergitab ainult nats gaasi andes, tahaks teada et kas see tõesti nii , hetkel 12mm karpa ka all 72 düüsiga , 17,5 mm karpa jaoks gaasi tross lühike.
    osadel läheb malossiga juba ise nii et kergitab esiotsa , et tahaks võimalikult head vario setti , ehk oskate soovitada?
    ettetänades siis 8)

8. ktm777

ktm777 New Member

1,749
    0
    0

liiga rasked rullid. mootor ei jaksa neid vedada.

9. masin

masin Member

414
    0
    16

enne oli mul multivaris 4,7 , siis masin mingi 30 ja põhjas , ehk siis mingi 5,5 panna?

10. ktm777

ktm777 New Member

1,749
    0
    0

proovimise värk see kõik. proovi malossi punast survekat ka, siis peaks 4.7 g hästi käima

11. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36

proovi 5

12. masin

masin Member

414
    0
    16

njh , mulgimotos polnud malossi punast survekat , eks pean siis kusagilt tellima või vaatama kasutatud

13. masin

masin Member

414
    0
    16

nii , pole ammu siia midagi kribanud.
    Nii lähipäevil sai siis peale pandud lexus style tagatuli , ngk küünlajuhe.
    Nii tipuks sai siis 85 km/h aga rullid ikkagi rasked , mõtlesin et paneks 3 kuue grammist rulli ja 3 malossi 4,7 g rulli , kuna mul hektel 4 malossi rullikud 4,7 g , kui kellegil üle on, võiks teada anda , aga mis arvate muidu ? masin pm valmis , värvida vaja ja mõned nipet näpet jupid veel peale panna.

14. masin

masin Member

414
    0
    16

Nonii , masinale nüüd kõik jupid ostetud mis plaanis oli , soovitage nüüd mis värv näiteks , endal värv plaanitud aga ehkl keegi soovitab midagi head.
    Mis düüs umbes sobiks 17,5mm karpale kui mul selline sett on ?

15. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0

Midagi sarnast oleks täitsa kena :)

16. masin

masin Member

414
    0
    16

mul arvuti taustapilt see:D:D , plaanisin kl seda ja see ongi üks variantidest , teine on krisikas punane , ja mustad veljed

17. masin

masin Member

414
    0
    16

kellegil rolleri sisemisi gondleid on ? ja põhjaalust ka , kui need saaks , siis saaks juba värvimist alustada

18. siim123

siim123 Active Member

1,740
    0
    36

Selline on ka päris kena :p

19. masin

masin Member

414
    0
    16

ohoh , sa kuldset ei viitsiteha , selline pruunikas kuldne ?

20. siim123

siim123 Active Member

1,740
    0
    36

See läks väga mõõda :D

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte