Re: Massu Aprilia SR50 Kõige odavam 70cc läbimõõduga 47,0mm aga nüüd saab veidike suurmaks 47,7-8mm eks vaatab mis juhtuma hakkab (sama mudeli silindriga sõitis minu teada ka kasutaja KorpS tagarattal).
Re: Massu Aprilia SR50 47,6 oleks veidi geniaalsem , natuke parem kolvikest leida , kui kolv olemas siis võib muidugi 47,7-8 lasta
Re: Massu Aprilia SR50 Kolb olemas, isegi viimase remonmööduga saaks mis oleks 48.0mm (vist oli nii). Ega kellegil carbon klappe pole üle??? Originaalid tahtsid juba käivitades otsasi visata ja naxitralli käest pidin mingid räbalda carbonid saama.
Re: Massu Aprilia SR50 Krt ikkagist läheb 50cc pütt peale tagasi, sest 70cc ei saanud täna puurida ja homme peab millegiga tööle sõitma
Re: Massu Aprilia SR50 Täna sai siis 50cc pütt peale tagasi topitud...kõik hea ning toimis kuni kell 4 öösel rõngad otsad antsid...jess...nüüd siis 70cc peale
Re: Massu Aprilia SR50 oeh tuttav tunne, mul jooksis üks rõngas aknasse kinni... tagajärjed ei ole meeldivad... seda siis aeroxil ja mitte kilomeetritki sõitnud corsaga. nüüd siis ootan uut silindrikomplekti...
Re: Massu Aprilia SR50 See jess oli mõeldud irooniaga....Pole üldse õnnelik, et linna enam ei saa minna... :roll: loodan, et AP'sse tuleb kiirelt uus kaup, ei taha puuritud silindrit enam...
Re: Massu Aprilia SR50 Nii masin läheb homme AP'sse remonti veidikeseks. Siis gondlid maha ja pahteldus tööd hakkavad. Äkki keegi oskab pakkuda head värvilahendust? Masin ei hakka igapäeva sõiduks enam olema siis.
Re: Massu Aprilia SR50 mismõttes enam igapäeva sõiduks enam ei ole? tuleb auto või siis läheb räige tuuning peale? :lol:
Re: Massu Aprilia SR50 Mina teeks uue Sri üldse mingi sinakaroheka tooniga.. Või siis midagi sellist millega Aprilia pole üllatanud, hõbedane Sr on ju olemas, sama ka punasega..
Re: Massu Aprilia SR50 Auto tulekul jah, ning mõtlesin et kuna uus töökoda valmis siis võiks teha enda rolleri näituse omaks. Ainult ideed puuduvad.