Re: Matrixi Keeway Matrix 06 50cc Tere rahvas! Tegin hetkel cn-partsi tellimuse ära ja ostsin 50cc silindri komplekti, spido trossi ja jahutustaldriku algselt. Kuna spido tross oli otsas siis pean ootama 14 päeva et asju kätte saada. Järgmisena plaan mingi sport summuti osta. (Hetkel mingi tavaline mõttetu junn all) Võite pakkuda sport summuteid. Siis kui mingi sport summuti olemas siis plaan masin 70 kuubikuliseks teha.
Re: Matrixi Keeway Matrix 06 50cc Seljuhul Yasuni R Malossi spordiga ( 70cc ) läheb vägahästi kokku 8)
Re: Matrixi Keeway Matrix 06 50cc Haha seal õeldi et 14 päeva ? Ma ootan juba 5 endat, pea et 6-endat kuud oma juppe haha
Re: Matrixi Keeway Matrix 06 50cc tegelt ? Ei õeldud, aga nad saatsid mulle sellise kirja: "Kahjuks peame Teid informeerima, et üks või mitu toodet Teie tellimusest #1178 on hetkel laost otsa saanud. See võib põhjustada väikse viivituse tarnes. Palun võtke vastu meie vabandused. Teeme omalt poolt kõik, et Teie tellimus võimalikult kiiresti teele panna." Hakkasin siis uurima milline neist on laost otsas ja spidomeetri trossil oli all kirjas tellitav ja "Tarneaeg: kuni 14 tööpäeva (JetPak kulleriga)", teistel oli kirjas 24 tundi. Sellest siis järeldan et 14 päeva.
Re: Matrixi Keeway Matrix 06 50cc Veider värk.. Täna tuli selline kiri: Teie tellimus on saadetud. Juhul, kui Teie tellimuse kuller võimaldab saadetist jälgida, siis saate peatselt uue meili transpordi jälgimise koodiga. Seega pakk pandi juba teele ja ei peagi 14 päeva ootama?
Re: Matrixi Keeway Matrix 06 50cc yes, vedas sul, mulle ütlevad igapäev " homme ilmselt kohal " suht perses
Re: Matrixi Keeway Matrix 06 50cc Mul oli see tross millega oleks 14 päeva läinud mingi teise vastu vahetatud et asi kiiremini sujuks.
Re: Matrixi Keeway Matrix 06 50cc Asjad käes ja roleril küljes juba, aga roller ei taha kuidagi käima minna.. Aku on putsis, natuke aega käivitad ja tühi. Kickstarter on kah selline mis tuleb iga sekundi tagant lahti kuna poolkuul nuudid maas. Vahepeal turtsus natuke kui topkat panin, aga muid elumärke pole olnud. Äkki oskate aidata?
Re: Matrixi Keeway Matrix 06 50cc AIDAKE!! Kui bena otse panna silindrisse siis töötab nii kaua kui see sealt ära põleb ning sureb välja.. Bensiini paagis on ja voolikust jõuab karbussi ning tilgub alt välja vahepeal. Milles on viga? aidake..
Re: Matrixi Keeway Matrix 06 50cc Vaataks kui saaks, aga see kuuskant poltidega seal kinni. Mul pole kuuskant võtmeid. Kas tasub üldse seda vaadata kuna panin pena silindrisse kollektori kaudu? Siis karbussis vist ikka viga?
Re: Matrixi Keeway Matrix 06 50cc mul oli ka taoline kamm ja mul oli asi simmerites, kus asud äkki tulen tööristadega appi ?
Re: Matrixi Keeway Matrix 06 50cc Sain kuuskandid lahti, üks oli mingi imelik polt või kruvi kus polnud soont ega midagi sees, sellele saagisin soone sisse ja keerasin kruvikaga lahti. Klapilehed tunduvad täiesti korralikud. Teen varsti pilti kui sõbralt kaamerat laenata saan. Ma arvan et nendes pole asi, milles siis asi saab olla?
Re: Matrixi Keeway Matrix 06 50cc mm vaata klapilehed, need mis vastu seda kolmnurka on, need peavad isegi otsast olema seal vastas, on ilusti? et mingeid vahesid sees pole?
Re: Matrixi Keeway Matrix 06 50cc klapid tunduvad tegelt nagu täiesti korras olevat, silmaga vaadates pole mingit vahet kuskil ?
Re: Matrixi Keeway Matrix 06 50cc tunduvad jah täiesti korras, valgus ei paista läbigi seestpoolt vaadates. Kuidamoodi saavad klapilehed üldse bensiini peale tulekut mõjutada?