tänud püüan ikka korda teha. aga tänane avastus on et peal mk vario koos suht kulund rullidega,ja punased siduri ja survevedru. ning silku juurest üks voolik lekkis,selle vea likvideerisin ka ära
No tegelt Ingo väga palju selle rolleriga ei tegelenud, ta ainult andis nõu mulle ja lõikas sinna istme alla need kujud sisse... See, et värvi alt sile on, on normaalne juu, sest pärast karestamist läheb krunt peale, mis lihvitakse siledaks. Mul on stock spidogondlid alles ja ka õhufiltribox, kui ma ei eksi (Koonus sai sellepärast pandud, et õhufiltribox käis vastu underit) ja värvikoodid on mul alles, kui soovi on
ära pane hullu, hakkas ju peale ja enamus sellest värvist on seal siiani peal.. Krunt lihvitakse peegelsiledaks enne kui värv peale lastakse.
Re: Matu Gilera runner 2000 ma lihtsalt ei saa ütlemata jätta seda, et kickass ei värvi ühtegi rollerit ISE ju. ta toob võrru värvimisse.
nuu teree üle-üle eelmine omanik kle sa vöid mulle täitsa selle värvikoodi saata kuna üleeelmine omanik selle ikka ära rikkund selleühe koha pealt.tagant koonusest on need ledid kh eelmise omaniku poolt äravöetud-.- jaa räägi,ega sa ei tea kuhu selle masina paberid pidama jäid ja kus raami nr sellel asub?
Kas VIN seal parema jala all pole? nagu plastiku all (pole vaja ära võtta, vaid lihtsalt vaadata sinna alla) on mingi plaat, kus mingi numbrite jada peal ... : D