nuniii....mötlesin et igavusest vöiks vaikselt nokkima hakata asja.vötsin siis ploki alt ja lauapeale,puhastan ilusti ära ja värki,vaatab,kui trahvid/ jne maksdud ss sebin korralikuma silku kah peale,mitte et sellel miskit viga oleks aga kindluse möttes,et järgmise hooaja ilusti kestaks.muidu praegune silku ilusti korralik seest,vagusid ega midagi pole,aga see selleks. Aga ss tänasest: kuna niikaua kui see masin on mu käes olnd,ple need esitule äärmised tuled pölend,ss mötlesin et uurin asja,ja avastasin et juhtmeid pole taga olnd.siis proovisin ja testisin ning sain mölemad äärmised tuled pölema,mingiaeg otsin kuskilt lüliti vms et teha äärmised tuled lüliti alla ja ss ühendan löplikult ära,aga pilt: Siis sai veel mähise ja cdi juhtmed ilusti kokku pandud teibiga et neid laiali olevaid juhtmeid vähem oleks ja plokki puhastatud veitsa. ja masinast üldiselt kah üks pilt kuidas ta garaazis on. kvaliteet kehvake,tean jh,ei viitsind digikat garaazi kaasa vedada.
kuna täna oli koolis suht lühike päev ja öues suht kehva ilmake,ss mötlesin et rändaks korra garaazi ja nokiks,möeldud-tehtud. mötlesin et hakkan ss masina puhastamisega käsile ja ehk saab ss kondlid kh kunagi värvi ja värki,ning uurin mis vajaks vahetust jne,kuna kui köik hästi läheb ss saab jaanuari kuust stippi ja ss rahhi rohkem ja saab ka rolli nati investeerida.aga seeselleks.Kas keegi vörukatest teab öelda kui suur selle paak olla vöib? aa,ja veel tuli mulle üllatuseks see et runneril käib süütelukust bensiinipaagi kaan lahti,leidsin kondlite alt luku ja kui nutti jagub plaanin selle ka toimivaks teha.Ss veel kas keegi saab aidata ja öelda mis runneril seal paagi all,mingi mikuni alumiiniumist junn on,et mis see on?. natu pildimaterjali kaa mis on see alumiinium mikuni junn millel voolikud küljes? jaa möned hilisemad pildid kh mis mingiaeg on tehtud,viskan kh teemasse muidugi on pakutud ka viimasel ajal vahetusi selle vastu,aga ei tea mida teha.praegune vahetus mis mönesmöttes täitsa isegi huvitab on stock street ditechi kondlitega ja pisi-pisi vigadega,aga ei tea mida teha,kas see valmis vöi vahetada. aga järgmise korrani ja seniks vöite kommenteerida
see mikuni junn on bensiinipump, mis vanas rahas maksab uuena nii umbes 900 krooni. Kuna runneril ull aretus bena paakidega ( bensupaak, õlipaak ja paak, kus saavad õli ja bens kokku ) Siis selleks ongi sul seda pumpa vaja. Muide mu mustal runneril on suurem bena paak kuna mul aku hoopis istme all
See kandiline junn on kõige tavalisem bensiini vaakumkraan, mis ei maksa mitte sittagi. Mind hakkas hirmsasti huvitama see kolmas paak, kus bensiin ja õli väidetavalt kokku saavad. Räägi lähemalt. Minujaoks on see midagi uut.
tänud,seda ma isegi kahtlustasin,nüüd sai vähemalt kinnituse sellele kle see benapaagi aretus on küljamh,suht ulme.aga krdi,keegi oskab öelda,kas kohe sealt bensupumbast ei vöi panna vooliku karpasse vms? jaa kuda see bensupump töötab seal? okeeii,selgee,lihtsalt sellepärast küsisin et ei tundund ega mäletand küll et mul niipalju bena sinnapaaki oli jäänd(tsipa üle 6l vast),sellepärast küsisin
sry topelt posti pärast aga runneril on jah kolmas väike paak veel millegi jaoks,otstarvet ei oska öelda aga pildi sheerin ca 5-10 mindi jooksul.äkki uimpz oskab täpsemalt rääkida Pildid: kui mai eksi ss uimpz rääkis sellest heledamast paagist(?)
Bensupaagi peal asub väike nii umbes 2-3l paak, kuhu läheb peale 2 voolikut, 1 tuleb õlipaagist ja teine tuleb vaakumina alumisest bensiini paagist. Ja siis selle all on kolmas voolik, mis läheb karburaatorisse ja sealt edasi mootorisse. Siiski tegemist on ikkagi bensiinipumbaga. http://www.sip-scootershop.com/en/products/fuel+pump+mikuni+14+litersh+_98840000
Bensiinipuma nime all müüakse ka vaakumkraane. Tõõpõhimõte neil ju pea üks. Töötavad vaakumiga. 900 krontsi on küll mega jutt: http://www.motorcycle-superstore.com/2/ ... 48ccnwj882
oleneb kust osta, muide tõesti nagu eelmiselt lingilt näha siis on hind alla 800 krooni mitte 900 nagu mina algul pakkusin.(minu saadetud link) Vaakumkraan asub runneril hoopis selle väikese paagi all ja jaguneb veel kaheks omakorda, üks voolik mis mootorisse läheb ja teine mis kollaktori alla läheb.
Paak peaks tal olema 8l, sest sel on aku paagi all, seetõttu ka väiksem paak. Ma loodan et sulle ikka öelda, et õli ja bena kokku segada (sest originaalis läheb gaasirutskast pm 2 trossi - üks karpasse ja teine õlipumpa ja siis vastavalt pööretele antakse ka õli rohkem... vähemalt ma olen nii aru saanud, aga sel läheb praegu tross ainult karpasse)
oii,vanaomanik on ka selle teema üles leind aga tänud informatsiooni eest tean jap et tuleb segada aga kleee,sessuhtes et mul oleks paar küsimust selle juhtmestiku kohta,et kas küsin psis vöi viitsid msni visata
nuniiii,asi areneb Asjalood ss sellised et värvisin ss need keskmised kondlid ära(hargivahe kondlid)kuna enne oli äärest ju tükid väljas jaa pidurivedelik jooksis jne ning nüüd on bensupaagi see luuk vms kh kondlitega ühte värvi,enne oli värvi tooni vahe sees. jaa ise suhteliselt rahul.Kui aega saab ss sebib uue selle esimese nurga kondli ka vöi teeb korda ja lendab värvi alla pilte kaah: