Suunatule klaas täitsa olemas ja terve,see ml garaazis karbi sees. aga stento,korraliku silindri tahaks stipi aegu peale saada;D Kütte voolikud sain tasuta,sellepärast saigi soetatud need omale ja vanad olid suhteliselt väsind kamhXD
irwww,isegi kui sellesilku ostan ss ei tee veel niipea sinuga jooni.sest ülejäänudstipi raha joon raudselt maha kogematta,kui isegi mitte seda silku raha mis stentole minema peaksXD jaa ss vaja timmida,jaa veel palju muud nokkida. jaa sa ei saa oma saanist lahti ju kui sai müü väikseid juppeeraldi,nt mida ma küsind olen
noo traaa, nihhuujaaa kui loll ma ikka olla saan,värk ss selline,et tsillisime linnas,jaa ss üks eit tahtis proovida söitmist,mötlesin et sitta kamh vaevalt samasaatus enam kordub nagu kunagi,aga kuss sa sellega,naised ei oska pidurit vajutada vist,jaa laksti vastu maja seina kena hooga,kahjustused ss on et esituli puruks,see keskmine tuuning kondel,mölemad esikondlipooled,paisupaak sai prao sisse,koso spido mölkis veits,ei tea kas töötab,ei uurind,esivelg on pool maad sisse poole liikund,ehk ss hark vöi raam köver jne jne.tra enam ei tea mis teha,löpetan vist föönidega tegelemise ära,muud kui häda ja önnetust neist ei ole-.-
uskuge vöimitte,suht savi millegi pärast mu masinatega ikka osatakse matsu panna koguaeg-.- pilte kohe varsti,kui aku täis digikal
OK,EELNEV TEKST OLI KERGELT APRILL Aga nüüd siis natukene juppidest mis ostetud Tutikad silkutihendid-lauapeal Uued bensiini voolikud-lauapeal Uus kick starteri vastus-lauapeal DR71 silku kit-saabub,kuid ülekanne tehtud 2X Rohelised led ribad-ülekanne tehtud,saabub !9mm karpa-ülekanne tehtud,saabub Vöibolla jäi praegu midagi kahesilma vahele milleostu unustasin kirjataXD pilte panen siis kui enamus asju kohal