TUTIKAL SILINDRI KOMPLEKTIL JUHTUS 5KM SÕITES : Kolvirõngas pooleks Sumpapolt pooleks , (üritasin välja puurida aga puurisin kõveralt :S) PALUN AIDAKE MIND JA ANDKE NÕU!!!!
Võta plokk laiali ja puhasta ära, uued laagrid võiks ka panna, ei usu, et puurides kätte saad selle poldi sealt pigem mingi täke vms sinna, se polt peaks päris tugevast materjalist seal olema
no sellessuhtes et mul polt välja puuritud aga veits kõveralt , ma pean uue keerme sisse tegema arvatavasti
Nüüdseks mõtlen värvilahendust , võite aidata mõelda . siis viin kondlit värvimisse ja bloki puhastan ära ja mootorile tuleb kapremont . kõik laagrid uued ja asjad . pakkuge mulle mingeid velgi mis lähevad buusterile 1:1 .
võta ühendust kasutaja froduga , ta pakkus mlle sliderile siin 12" boosteri velgi vahepeal , agamaeviitsi nussida
Tere kallid rolleriklubi kutid , :d Boosteri gondlid on värvimises ja blokk on rainer rannaoja käes kes pidi ise ilusti lahti võtma ja ära puhastama , Värvi lahendus siiski , Sinine/valge , kas keegi oskab mulle öelda kust valget nahka osta (istme jaoks) ? Tervitused , Matu .
ei , pigem plokk kaua Raineri käes , tal pole aega olnud , teisip vb saan kätte , igatahes kui midagi toimub siis kirjutan ja panen pilte .