hetkel läks taifuuni 12mm karpa peale kuna enda karpa sitane seest ja suruöhk puudub hetkel aaa jh,kasutaja keeway. proovis mu sumpsi kh keevitada,natsa sai hakkama isegi,aga jamh,pidi ikka stalkeri summi alla panema. kle puna,see auk mis sa sinna tegid,see jöi kh paikamatta :lol:
et siis tänase seisuga on ka masinal köik kondlid peal,uskuge vöi mitte aga nii see on ja juba paar päeva paar pilti kh töestuseks NB!pildil ei söida mina selle rolluga nii et öelge mis arvata jne
niii...ple siis ammu midagi kirjutand.hetkel tulid suht head mötted pähe mida vöiks masinaga teha(osa rahvast juba teab,lc ja värki,veits kondleid teha jne) aga hetkeseis:
masin sai siis löpuks originaal velje alla tagasi koos korralikuma rehviga.eks veel nats nokkind ja teind.see rehv mis nüüd peale läks on körgem kui teine.mulle meeldis madalama profiiliga rohkem.
tagant sai porikas nahhu visatud ning tagatule kinnitused tehtud.masin söidab ja kävitub,hetkel gianelli next all ja stock vario. piltid kh persest:
see ple selleoriginaal kaan aga mis siis selles nii ulmet on?taifuuni oma,originaalil ei saa kicki vedru paika-.-
eks peaks ükspäev pesu ette vötma jh;D istmelukk on kh muidu nüüd korras.nii et arendan asja vaikselt.veel peaks selle originaal öhufiltri tagasi panema,see vähe väiksem kui see suur junn mis hetkel.
niii....ostsin reversi omale.kena asi.hetkel mootor tegemisel.motomees lubas aidata esikondlit tuunid
Seda ma mõtlesin , Mks ma nii GAY kaane sain . :lol: Aga mis seal kicki vedru paikapanemisega nii raskusi ?