Re: matu piaggio diesis JussPB müüs stock AC silkut mu arust, uuri järgi. Muhe masin muidu, nagu Keeway Hurricane, aga ei ole ka.
Re: matu piaggio diesis tean et juss müüb masin meeldib suht endale ka,taguosa ja kondlid erinevad kövasti kiiwist,saan silku kätte siis panen masina kokku täiesti ja teen pilte. vaadake ka seda vahetuse teemat ja pakkuge ka vahetust,maksaks ise kompi ka ikka. viewtopic.php?f=42&t=43614
Re: matu piaggio diesis keegi tahtis blockist pilti,kahjuks suiht aint variokaanest aga ju kölbab see ka enne nüüd
Re: matu piaggio diesis minu arust vägagi hea ja normaalne blokk. olen näind sellist blokki ka gilera stalkeril all ühes videos
Re: matu piaggio diesis nii,rääkisin sellega kes mulle silku kiti müüb ja ta pidi omme posti selle panema.enam pole vaja ka kicki süsteemi pakkuda kuna sain ühe vanaga kokkuleppele,ja paneb selle ka omme posti.ostsin talt ka heahinnaga valge taguamordi mis on palju ilusam kui minu praegune ja korralikum ka arvatavasti,see ka omme posti,kui asjad kätte saan teen pilte ka. aga seda peeglite vahetust vöiks ikka pakkuda,plekin peale ka ju,hea masu diil
Re: matu piaggio diesis väike topelt post aga küsimus selline et kas piaggio blokkil käib ka ikka sumpsi tihend? olen kuulnud et ei käi ja möned ütlevad et käib,äkki keegi saab aidata
Re: matu piaggio diesis hetkel zx all nagu teema alguses kirjas.ja rääkige kas keegi teab et kas keegi teostab sumbutite leegitorude taastamist?mul on eelmine omanik originaali maha löikand ja ise porri asemele teind.
Re: matu piaggio diesis nii...upiks siis veitsa teemat,täna oli postis sellised asjad. varsti saab pilte juba asjadega
Re: matu piaggio diesis aga muidu vöib pakkuda f1 ka mulle. varsti saab pilte ka asjadest mis peaksid ka varsti posti jöudma
Re: matu piaggio diesis on midagi edasi ka arenenud , mis sul postist tulematta on veel ja mis plaanid on hetkel
Re: matu piaggio diesis seda köike saate teada reedel...siis satun postkontori,muidu oli täna juba mingi postiteade kodus lauapeal,aga mis seal on,kes krt seda teab
Re: matu piaggio diesis kus seda vötad??? see üks vana....mul ei tule ta kasutaja nimi meelde,ütles ka et ei sobi,miks ei sobi?