Oeh,eks ma homme külastan matut ja tsekkan selle üle kh,aga selle amordiga tal toob ploki välja ja see on sitane
-motomees- -eks midagi vöiks teha küll,ja küll selle maha vajumise kh üle elab,ei usu et niihull on. Tauri...-paat on jh hoovipeal,autoteepealt tuli liiga palju lund ja oli vaja seda ladustada paadi kohale niisaigi varakult juba paat hoovile toimetatud. JussPB-äkki s´aan mingi customi esikondlile tehtud,tekkis jh nata parem välimus,räägitakse et piaggiole raske kiige pikendust teha jne,äkki keegi on nöus mingi raha eest meisterama? nelvana-vb sipa körge jh aga elab üle,kiigepikendust alles vaatab mmötleb kevinsaar1-eks seda näha annab missaama hakkab. kirjuap-hahha....vaevalt Tauri...-eks jamh tahaks ta väikest customit,vöite pakkuda mötteid mida teha esikondli. uimpz-tänud kommentaari eest Tauri...-ty kommentaari eest StreetBuzz-sellele mina ei oska vastata kahjuks vöi önneks Elavpörgu-emakeel ikka enneköige Saaremasin-eks ise tead tänud siis arvamuse avaldamise eest.eks kui midagi uut juhtub ja viitsin lisada siis kirjutan.lähiajal peaks bloki väljast ära pesema
mönitad w :lol: :lol: :lol: ei tglt,ega ta just köige ilusam ple,aga ajab asja ära,sinuvanaikkagi :lol:
sellepärast et originaal värvilahendus on kenam,kuigi jamh,sellel ple originaal lahendusest kuigi palju alles ei raatsi eriti värvida mustaks,tahaks mingi poleeritud vms,aga siis läheb kohe rooste jne.
nii....asi siis niikaugel et masin suht igapäevases kasutusel,on juba natuke pikemaid maid kh julgend läbida ja on hästi vastupidand.uued rullid tellisin kh,4,7gr,eks proovib ära mis saab. nii et siis möned pildid kh mis on päevadega tekkind. niisiis pildid linnast väljasöidust.käisin veits söbra rollerit aitamas tegemas. ja siis väike joogi toomis ring sai kh eile tehtud,sai varakult veitsa niiminu kui söbra sünnat tähistatud(kuigi mul täna,3aprill öige päev) ja nönda need neli pilli eile mu garaazi jäid ootama oma tulevikku :lol:
ega jamh,söita niihull plegi,aga katsuge taha ronida,suht vaeva nöudev töö,ise kogesin seda eile :lol: aga vähemalt näeb lebolt üle juhi :lol:
pole viga midagi sellel , täna Auriga ees istusin taha ja mina 185cm pikk kiikusin seal , jalad maha ei ulata Matu mis silku sul peal on , minuarust küll 50 cc pole , liikus täitsa arvestatavalt juu ? sorry kui juba jutuks on tulnud mis silku peal on , ei viitsi lugeda !
ei tea,ise veel rahul ei ole liikumisega,kuigi mitmed on öelnd et liigutab end suht normilt,aga mul vaja veel nata peal malossi sport70cc mis tahaks uusi röngaid,ja need ka varsti tulevad uued,kui mitte ei jöua enne uut silku kiti osta :lol: eks kui rullid käes testin ja vaatan kuda on
asi ongi nii, et algul on pris hea aga hiljem oled ära harjund ja tundub lahja ning tahad veel kiiremaks.