Milleks spidot vjaa kui rollerid sõidavad teoreetiliselt 45km/h ja linnas on see isegi juba jalgujäämine. Mida see spido mulle ütleb ja näitab?? Et ma sõidan liiga aeglaselt ja pean selle jaoks mingeid lisameetmeid kasutusele võtma(tuunima)??
no linnas on täitsa paras kuigi vahepeale tuleb 85 ka spitile aga linnas 45 normaalne, maanteel saad kasvõi snake telos mängida sest nii faking igav on 45 sõita :lol: :lol: :lol:
Eino teie muidugi teate etl 2heb rohkem välja, kuid mendile ütlete, et läheb 45 km/h välja, et milleks mulle seda spidomeetrit vaja. Kui ta küsib just spidomeetri kohta, mitte näidiku bloki.. Ja kui näidikubloki kohta küsib. siis ütlete, milleks seda vaja on, igaüks tunnetab oma masinat blabla..
jaaaaa söitsid küll jah(kätu ja martsu) pärast helistasid ja küsisd et kuidas see rollu käima käib :lol: aga jamh,miskit kahtlast on,krdi külmalt liigub suht normilt vahest,aga mida rohkem on söidetud seda sitemini liigub,vöino nagu sooja mootoriga ei liigu nii hästi kui külmaga keegi vöiks mulle yazuni R vastu leovince zx vms pakkuda. jaa krdi spido teema kah,et nahhui dh oleks kena küll aga ei viitsi mentidega nussida. esikondliga kövasti tööd,pakkuge esituld kaa mulle. tümm on kh hetkel istmeall,aga krdi mul on tümmi jaoks eraldi aku mida kodus laen,kuna ei taha rollu elektrisüsteemi nussida vms,ehk siis kölarid ei ole kuidagi rolluga ühenduses,ja mulle sobib.saaks nüüd välimuse enamvähem ja mootori kah normi siis oleks ülirahul selle masinaga :lol:
sellega paar jama 1.kaotasin täispeaga mp4 ära.tänu sellele sain digika mälukaardilt pilte arvuti panna kuna digika juhe kadunud 2.ple midagi pildistada,niiront esiosa alles ja pesu tahab kaa :lol:
30ne alas oskad nii hästi oma masina kiirust täpselt hinnata Õuealal samuti? Ära üle mõtle, kui spido on originaalis, peab ta ka seal olema.