Re: matu piaggio diesis nu dvi,vöta kontakti,ma vöin selle sulle müüa kui tahad,muidu sai täna ühel silkul postkontoris järgi käidud,suht korralik seest aga tundub nagu väiksem kui minu enda oma,kui soojem hakkab lähen garaazi vördlema
Re: matu piaggio diesis :lol: :lol: :lol: :lol: jutt käib ikka minu piaggio diesisest nagu ka teema pealkiri
Re: matu piaggio diesis nii...uuendan kah siis teemat veitsa,see silku mis kunagi sai postist toodud,kahjuks see ei sobi minule,nii et pakkuke mulle piaggio ac silkusid,oleks väga tänulik kui saaks kelleltgi korraliku silku norm raha eest sai siis korra talve mönusid kah nauditud ja veits söidetud,kui söbralt video kätte saan panen siia kah üles selle,muidu vöib köike head ttuun juppe mullepakkudasilkud vöivad stockid kah olla
Re: matu piaggio diesis ma vaatan et sa tellid koik asjad juba valed minarelli silku ossid? amort pole kah piaggo oma voi sul teistmoodi?
Re: matu piaggio diesis ei ole minarelli silku,derbi silku oli,ja ma ple seda ostnud,leppisin müüjaga kokku et ma vaatan kas sobib minu masinale ja kui sobib kannan raha kui ei saadan tagasi,niiet selle koha peal hullu ei ole. ega päris köik ka valesti ple tellind osad asjad mis vahepeal kogunenud on on siia teemasse kirjutamatta,näiteks karbon peeglid,jne seda amorti ple proovind veel kuid üks päev vötan ette selle teema ja proovin ära.see üks vana kes saatis see saatisgi neev valed asjad,ta ise väidab et kindlalt piaggio omad,ma pean veel vaatama uurima.kui ei istu viskan odavalt müüki ja asi korras. NB!silkut vöib ikka pakkuda aaa.... väike küsimus kah siis,kas tasuks vötta kasutatud airsal 50cc vöi ikka otsida mingi stock silku,mul on vaja et masin vastu peaks,ja kiirust vöiks kah ikka olla,et kirjutage oma arvamused kas airsal50cc vöi mingi stock silku
Re: matu piaggio diesis nii...jussPB soovitas ikka vötta stock kuna airsal sportsilku lihtsalt mingi üle porditud stock silindrid, mis kuluvad k6vasti kiiremini, kuna v2hem pinda mille peale r6ngas saaaks toetuda, ning pöördeid rohkem võta parem stock ma arvan. mida teised arvavad???kas stock vöi airsal 50cc? avaldage julgelt arvamust ja kes viitsiks vöiks pöhjendada ära ka oma arvamuse.
Re: matu piaggio diesis sai siis üks päev masin käima pandud koos kristoga(prants10) ja raigoga,sai ka väike video tehtud moblaga. http://www.youtube.com/watch?v=0W-3Dck8Er8
Re: matu piaggio diesis selline küsimus ka et kas oleks mötekas vahetada düüsi suurema vastu kui praegu on?hetkel on 74düüs. ja kui siis kui suur tasuks panna?
Re: matu piaggio diesis Tee mootor ikke 70cc ära kui juba silkut ostma hakkad!!Aga muidu võib sellest masinast asja saada!!Edu!!
Re: matu piaggio diesis kuule, sul pidid mingi geanelli shot tulema või sa olid tellinud , kus see on ja millal jõuab`?
Re: matu piaggio diesis see vend kes talle shoti myyb ei taha seda kuidagi posti panna kuigi räägib et pani aga pole siia maani pand ja rautselt mingi petis on see pede kes shoti müüs.
Re: matu piaggio diesis njaaa....eks ta nii ole jh,nats ootan siis peaks midagi ette vötma,kas oleks muidu kedagi kes viitsiks ta ukse taga ära käija kui ikka ära ei saada?elab ta siis tallinna kandis
Re: matu piaggio diesis soovitan sul teha selle tüübi kohta "kaebuste" alafoorumi teema , ehk sunnib see teda kuidagigi seda sumpat posti panema.
niii.....väikene uuendus,esmaspäeval peaks hakkama minu poole söitma 2 kroom F1 style peeglit siis kui saan osad jupid maha müüdud saan osta ka silku ära.kui peeglid käes teen pilte kah,senikauaks ostke mult ülikorralikud kicki süsteem ningi amort ära minarelli omad viewtopic.php?f=42&t=47288
sai siis käidud täna postkontoris peeglitel järgi,kohapeal pakki avades selgus et üks peeglitest katki,ja eks neid iluvigu nendel ikka jätkus,peeglitel olid erinevate suurustega vindid kah,ehk siis peeglid olid puhas pask,üht peeglit aitaks ädapärast kasutada aga teist mitte,vötan omanikuga kontakti niikiiresti kui vöimalik ja proovin leida lahendust. pildid