ei tea jh,aga see nii ei saa jääda,kui müüjaga kontakti saan siis räägin temaga ja mingi lahendus tuleb leida,kas sebib mulle teise peegli vöi kannab raha tagasi ja saadan talle need tagasi
kahju kohe vaadata, kuidas üle saad sumps on käes w? ajab täiega närvi, kuidas mõned tüübid käituvad(lasevad üle), ise olen küll selline, et kui luban midagi teha, siis ka teen.
kelle süü seee on kui müüja paneb peeglid ümbriku sisse , nii et üks peegliklaas on teise peegli selle kinnituskoha peal,
tösi jh,mul ei vea aga jamh see ple pakkida küll oskand,pakkis ikka väga kehvasti,väike köks ja ongi see klaas katki,see nii öhuke klaas ju. ei mul plaanis ikka selle vanaga ühendust vötta ja proovida ikka asi korda ajada,rk kasutaja peaks olema aimo15,ta müüb praegu mingit roxi blokki jne. ta ostis mult kunagi dh kah tösi jh tem11 et teed mida lubad,ja teada värk et paska sa kah ei müü
mul samad peeglid Aga kahju et siiani kõik eriti häasti läinud pole, aga damn, veljed on mõnusad sellel masinal 8)
jaa veljed on kenad küll peegli mure saab arvatavasti lahenduse,müüa tunnistas oma süüd et oleks pidanud kahe peegli vahele midagi panema,lubas järgmine kord targem olla,laupäeval lubas kanda ka peegli klaasi jaoks parandus raha,vintidega pole midagi viga,ei pannud lihtsalt tähele,ühele vindile oli keeratud lihtsalt see vindi müütja otsa,ehk mis tegi paksust vindist peenikese,ehks siis paar head söna kah müüa kohta,väga hea vastutulelik müüa,soovitan äri teha temaga ja usun et probleeme ei tohiks tulla järgmine plaan raha kokku ajada ja osta airsal 50cc
täna sai siis mu linnuke omale hääle ei tegelt täna sai siis esiratas ja esikondel maha kisutud,kuna esikondlile oli vaja teha mingi kinnitus et ees nönda ei loksuks,siis tuli meelde et signaali pole ka küljes,sai siis juhtme otsad juhtmetele pandud ja signaali veitsa timmitud ja asi külge keeratud.esikondli kinnitust täna ei jöudnud.aaa jah avastasin täna ka et masinal punased siduri vedrud peal,juhuslikult piilusin varika kaane alla,yamaha vario rihm on ka peal,survekas vist stock kuna suht tumetat värvi oli,tundus küll stock,soovitage mis surveka panna vöiks. paar pilti kah: spido masina hetkeseis esi velg
tuli siis üks päev selline möte et vöiks arvuti köllid istme alla visata(jutt käib nendest mis mul röuges kah kaasas olid,möni kohalik rollerihunt teab kes kaasas oli,eks köllid tegid natuke häält kah)et sworp3 rääkis et pidi kuidagi nii saama et ühendan supakal kuskile mingi juhtme ja selle juhtme vean aku peale,siis saaks kasutada kölle nii toas kui ka istme all,vöi mis?
mina sebisin klassivenna käest sellise juhtme et saan muusika keskuse arvutiga ühendada ja arvuti kõlarid saan rollerisse panna kui vajadus tekib.
normall...mis selline juhe maksta vöib? tegelt tahaks nii ikka et arvuti kölle saab nii toas kasutada kui rollul
see on nalja tegemine Saad panna nii, et eemaldad, kõlarite tagant olevast võimendist vaheadaprti ja sealt vead otsad akule ja mp3 kõlaritele järgi ja moos.Kuna kõik need võimud töötavad enamvähem 12v pealt.Peab kõva aku olema kah sul.