Re: Matu Yamaha Aerox (StreetRace ) Aähh teile , kohe kiletan carboniga akukaane ka üle ,stickerbomb maas ssealt juba .
Re: Matu Yamaha Aerox (StreetRace ) Kena on tõesti, kuid 1 asi jääb kohe silma, et iste tahaks nahatamist Ei viitsi ettepoole lapata, kuid arvatavasti nahatad ära?
Re: Matu Yamaha Aerox (StreetRace ) Tänud Akukaan sai ka siis carboni alla . Lukukoht sai vähe halvasti aga lukk katab tolle ära seal.
Re: Matu Yamaha Aerox (StreetRace ) juba seepärast meeldib see proje, et sa üks vähestest inimestest siin, kes alustatu ikka lõpuni viib
Re: Matu Yamaha Aerox (StreetRace ) Tänud, Omme plaanis kõlari augud teha põse sisse 2.1 creative kõllid ka olemas ning soundboardi plaat ammust ajast juba valmis lõigutud, kõrgheli kõlarite ümbrised roheliseks värvida vms ? . Mingipäev peaks ssiis saabuma ka Yss Racing mis täna posti panti. Underiga võtan ka midagi ette . teen vb vähe customit või midagi. tundub hetkel kuidagi liiga tavaline.
Re: Matu Yamaha Aerox (StreetRace ) megakena iluduse oled valma teinud ikka loodab, et suvel näeb ka masina ära ja vb saab ka tiiru aga muidu tagarehvi pärast ära põe, ma sain enda slickiga ülevaatuselt läbi
Re: Matu Yamaha Aerox (StreetRace )LK 32 uued pildid. Tänud veelkord, Plaan nagunii välja vahetada aga alles siis kui täitsa küpse, Kui tulevad siis mõlemad rehvid uued. Ette: Pirelli Evo 21 Taha : Pirelli evo 22 Kuna need minuarust parima pidavusega ja varem omanud neid ,
Re: Matu Yamaha Aerox (StreetRace )LK 32 uued pildid. kena rox. ma pole teemat läbi lugenud ja ei tea eriti midagi, kuid minuarust oleks ilusam kui ees oleks ikka porikas kh :roll: Või ss tuleks natukene madalamaks lasta :roll: + nende toonitud tuledega võib probleeme tekkida, siinkandis liikus kh minu sõbra rox, toonitud tuledega, mendid olid mitu korda sp vahele võtnud
Re: Matu Yamaha Aerox (StreetRace )LK 32 uued pildid. mendid võivad küll jah huiama hakata,aga mul ka rox toonitud tuledega,arvele võtmisel vana omaniku sõnul huiama ei hakatud aga ega mendid vast trahvi ikka ei tee :roll:
Re: Matu Yamaha Aerox (StreetRace )LK 32 uued pildid. Tagutulega probleeme ei teki . Esituli on üks toonivaba ka veel. Ja mendid mind ei koti ültse :d Ette tule bvast R-i porikas, peab veits ümber modima aind , madalamaks lasen ka umbes 1,5 cm .
Re: Matu Yamaha Aerox (StreetRace )LK 32 uued pildid. Masin peab normaalselt liikuma siis ei pea neile raha välja käima