Re: Maurii Aprilia Rx 50, 2010a. niisiis täna sai kõik piirajad eemaldatud ,minu jaoks liigub üllatavalt hästi. aprilia sr r sai kiirenduses pähe millel oli peal malossi sport 50cc ja gianelli reverse, ta läks tipus vaikselt eest ära,aga ise sain umbes 90 spidosse. 8) mauri
Re: Maurii Aprilia Rx 50, 2010a. tänks,aga mis reedel toimub siis ? me muidu mõtlesime sõpradega et tallinna ja siis kui nad saarde siis ma tlen rapla edasi.
Re: Maurii Aprilia Rx 50, 2010a. Tra tahaks ka haigelt sõita proovida sinu pilliga endal ka plaanis järgmiseks mingi käikudega masin ilmselt kui booster valmis ja müüdud aga seda ilmselt nii pea ei juhtu :roll:
Re: Maurii Aprilia Rx 50, 2010a. Mauri, sa saaksid seda tippu paremaks vahetades hammasrattaid. Pane 1 või 2 hammast suurem hammakas ette ja tippu tuleb 20-30 km/h juurde. See eest ei ole kiirendus nii hea aga ikkagi, rollereid lutib! 8) Tean omast käest .
Re: Maurii Aprilia Rx 50, 2010a. Kui hammakaid on ja endal huvi ka siis võid katsetada näiteks 12 hammakat, saad kiirendada jälle. Muidu käikudega masinaga kõige parem ikka suurema hammakaga, linnas voolus sõites kuuendaga lihtne lasta, öko ja vaikne.
Re: Maurii Aprilia Rx 50, 2010a. Peab mootorit ka olema siis. Stock rx 110-120 küll tippu ei vea. Siis on mõtet kui mingi sportsumpa alla viskaks, stock pilliga võib sul 1-2 hammakat suuremaga väga uimaseks masin minna ja ei jõua 6ndaga peeneks vedada. Aga proovida võid ikka.
Re: Maurii Aprilia Rx 50, 2010a. Nonii poiss hakkab kell 8 saarest tallinna poole sõitma , kes tahavad kokku saada tallinnas helistage 53482025
Re: Maurii Aprilia Rx 50, 2010a. Nägin sind Tammsaare teel sõitma koos sr ri ja ühega veel. Ise olin foori taga.
Re: Maurii Aprilia Rx 50, 2010a. Jup, nendega koos läksid. Äkki homme sõitma, kui te veel mandril olete. Tunnen Prantsu
Re: Maurii Aprilia Rx 50, 2010a. davaj saame täna kokku , öösel otsisime rahvast aga ei leidnud helistege päeval mingi 2 3 ajal , mauri nr 53482025 helistage julgekt . Tõsi sõidame kahekesi ringi rx ja must ap ,niiet teate et me siis :d
Re: Maurii Aprilia Rx 50, 2010a. nägin teid täna tundsite mu ära ka ma arvan. Ma praegu mustamäel, dvj paarutama
Re: Maurii Aprilia Rx 50, 2010a. mauri arvas jh et oled freezer ,aga ei tundnud ära ta vaatas et keegi teine pärast oleks nagu olnud liiga palju kleepse,aga me joome niiet me ei sõida prg , aga tulge peetrisse ja helistage 53482025.