Re: Max'i Derbi Senda X-Treme R 2010 Hahahha.. küll nüüd ütles,seda tuled sina mulle ütlema, inimesele kes sõidab krossi? Kas tõesti see on eduuro? Kuradi l..... Ma räägin üldiselt, teie töövõtted on ikka siukesed, et anna soovida, mootoreid tehakse puhtas keskkonnas ja korralik tööriistadega, ennem tehakse kõik pinnad puhtaks jne kui midagi tegema hakkatakse.. teil on ka hea arusaam puhtast pinnast.. ime ,et teil kellegil siin mootorid väga ei kesta. Las spetsialist paneb asja ikka kokku.. säästate oluliselt raha ja enda aega/närve. Ei soovi edu, mis siin ikka soovida :lol: . Viimane postitus, ei viitsi teie "tarkadega" vaielda.
Re: Max'i Derbi Senda X-Treme R 2010 ei tea, ei kurda et ei kestaks, Ja ei pea muretsema, et samusel kokku lheb. Loomulikult saab koik enne puhtaks tehtud ja siis alles toas kokku. See et raam õues liivapeal on ei tähenda, et ma midagi teha ei oska. pean mainima et suht võimatu on seda asja komplektsena puhatks saada.
Re: Max'i Derbi Senda X-Treme R 2010 Hull tuuner raisk. Ei oodanud et sellise asja peale istutab sellele derblie. Kõva kõva 8)
Re: Max'i Derbi Senda X-Treme R 2010 Mida krdit Ootan juppidest pilti ja sinupoolt uus-aasta lubadust, et rohkem nii detailset teksti ei tuleks! Head vana ja paremat uut!
Re: Max'i Derbi Senda X-Treme R 2010 Oleks sa siis teadnud ka miks ta kokku jooksis... Silkus oli mõra sees ja siis nicasil oli ühest kohast maas suht suur tükk. No mõni Kaido räägib üldse camexis, et see asi ei sõitnudki ja see blokk on sitt. Reaalsust ei tea keegi.
Re: Max'i Derbi Senda X-Treme R 2010 Ettevalmistused: Minu üllatuseks asetses seal VL6, aga see jublakas, mis sinna sisse läheb on piiraja? Ja kellegil juhuslikult vl6 klapilehti pole pakkuda?
Re: Max'i Derbi Senda X-Treme R 2010 See jublakas pole tegelikkuses piiraja.See asi ühtlustab segu liikumist kollektorist klapikolmnurka.
Malossi peale istutatud, tekkis väike tõrge nõellaagriga, aga kyll selle ära likvideerib. Järgmine kord mõõdab ka squishi Võin öelda, et ostuhullus ei ole veel lõppenud.
Raamipääle ei lähe veel nii pea. Nagu mainisin on tulekul veel mingit mootorinodi. EDIT: Kui kellegil soovi airsal 80 racingu vastu, siis pm ja paku oma hind!