Sai siis garaazis käidud ning silinder maha kakutud :wink: üks kolvirõngas oli keskelt pooleks ja pmst. lahtiselt peal. Silinder oli täitsa ok. Ah pildid räägivad enda eest Proovisin ka gondlite värvi tabada, kuid ei saanud hästi peale :| Eks nüüd uue silindri komplekti jahile.
Njh minu jogi silkule ja kolvile sa ikka järgi ei jõõua Seal kolvis ja silkus mõlemas 2 jämedat kriimu 4 korda kokku jooksnud Iga kord viskasin uued rngad sisse ja käras jälle Enam ma ei tea Pole juhtmeid ära ühendanud Ei tea akas gunn-gi tööle saab selle
Uus silinder, kolb peal. Hea komp. oli ja käima sain ka Homme teen proovitiiru ja siis hakkan ostan järgmised asjad ära: sumpa ja küljejalg, pakkuge mõlemat ! Laon homme gondliringi peale, siis pilte.
Viin ühe oma gondli roxil uuesti värvimisse, kuna ühest kohast terava valguse käes peegeldas õrnalt punast värvi välja... Tahan ikka kenat tulemust saada. Neljapäevase Alpsi tellimusega peaks tulema ka gianelli extra krooom ja küljejalg :wink:
Reverse minarelli all rõve. Extra lihtsalt imelik TT suht mõtetu. minusilmis sobib aeroxi alla kõige rohkem Yasuni R aga kuna sa tahad kroom sumpsis siiis jep doppler s3r hea :wink:
yasuni r on liiga suur lahmakas seal imo. tt on minuarust Väga hea sumpa stockile hea mahe hääl jms, aga pole kroom. niiet ise valiks tt või doppleri
Gondlid pmst. peal, puudu ainult põhjagondel. Alpssilt sai tellitud ka Leovince TT ja must küljejalg. Suve alguse kanti peaks ka tellima uue amordi ning aenoodsinise variaatori kaane. Praeguseks kõik, eks ma uuendan kui saan asjad kätte :wink: Piltidel jäävad variaatorikaas ja kickstartri vänt endameelest silma riivama praegu...
Varjo kaan poleeri ära, kickstarter tee must. Veel riivavad silma kasutud suunatuled mis oleks võind eemaldada ja underi oleks võind ilusaks teha :S toon tagtule klaas oleks kah pro!
Jah under on tõesti teist musta värvi, alguses mõtlesin ilusaks teha, kuid jäi tegemata, siis jäi, nagunii on alati must Mingi aja peale tellin vist carbon tagatule klaasi ja eemaldan tagasuunad
ookei aga usu mind et uued rehvid annaks ka välimuselt tsipa juurde :roll: Aga oled ilusa rolleri teinud jh :wink:
Article No: STR-620.01/CA Scooter-attackis. selline asi on carbon tagatuule klaas. Ise praegu kolmevahel kas tellin kroomi,aenoodsinise või musta variaatori kaane. Must amordi tellin arvatavasti või üritan vedru mustaks värvida amordil 4stroke : täiesti usun, et kenad rehvid teeksid välimust kõvasti kenamaks, kuid praegu ei ole see põhiline. Võib-olla kunagi suvepaiku vahetan neid.
Haha Kas oled sina loll v olen mina. See on läbipaistvast carbon fiberiga kaetud tagatule klaas Parandage kui eksin aga nägin ühel rolleril olid kõik tuled sellega kaetud