spido hetkel ei tööta jah, hinda peab uurima kuskilt yamaha keskusest või brauerist. mingi 300max, võimalik et leiab ka siit foorumist kasutatud variandi
Pooldan arvamust. Kogemused apriliadega ja yamahadega, ehk siis sr50/sr50r ning aeroxid. Mootoripoolt ei oska kommenteerida, aga ditech on teisest klassist.
aerox on tootmises juba 10 aastat,seega on aeroksist saanud omamoodi klassika. -02 on silinder ja silindripea parem,kui uuematel.süüde ka nats teine. tuuning juppe on ka Aeroxile kõige rohkem!
Ise oman aeroxit ja olen masinaga ikka mega rahul 8) Kena sportlik ja kiire masin , ilus ka minuarust. Sr'idega olen ka sõitnud , väga mugavad on aga miski jäi nagu puudu vb selline sõiduasend või selline ei istunud eriti,ei olnud eriti sportlikust .Sr oli nagu suur turvaline mugav masin ,aerox aga MINUARUST selline kerge sportlik pill. PEACE Kaarel
Vot! Tähendab, et ta on sama kujundusega olnud konkurentsivõimeline juba 10 aastat! Küll nad nüüd midagi uut välja mõtlevad, kuna uus aprilia lõi ta hetkel üle
ja samas on juba derbil gp1, ning pesukarul jetforce, mis on ka ikkagi suht kõvade mootorite, ning välimusega. nende hinnad on hetkel lihtsalt laes, ning pole veel nii palju juppe saada.
Pff.. eelmise suve trend Sinu arvates on kõige parem see, mis sul sittari all vedeleb Aga aerox on üks tore pill, millel esineb igasuguseid vigu.
Mulle isiklikult ei meeldi. Mõned ära tehtud on küll kenad aga ma ikka sellega ei sõidaks Olen viimased päevad sõitnud SR50 R'iga ja see on fantastiline
Aga mulle meeldib AEROX. Eriti kui tal on R tüüpi vedrustus. Mootor on ka suht lihtne ja heade lahendustega. Karpa paigutusega on insenerid veits puuse pannud. Plastivärk istub ka üsna hästi kokku ja on tugev eriti esiosa. Lenksu kondlid vanematel nats kapsavärk,uuematel on sinna tekkinud mingid lisakinnitused too vähe parem.
no need insenerid on hullult puusse pannud karpa suhtes Ning, et istet maha saada peab taga osa kõik lahti lammutama
Aerox on kena pill, kuid ei soeta endale teda sellepärast, et igal kolmandal rolleristil on ta juba olemas.
Ma arvan isegi, et neid SRe on rohkem, kui aeroxeid siginenud möödund/selle suvega. See on lihtsalt ulmeline, kui palju neid on.Rolleriga jürist tallinna(10km) just igapäev ei käi, kuid ükskord loendasin 13 Sri linna vahel, mis vastu sõitsid. :lol: Seda uuema kerega R just!