Sellistel tellimistel peaksid olema vahemehed nagu. Nt: Kui tahad alpssilt tellida , siis kannad rahad nt massule ja siis ,kui kaup käes kannab massu alpssile edasi. Selline oleks nende tellimuste värgi kohta. Kuigi ise ,kui olen tellinud, pole ettemaksu võtnud! Kui äri tahad ajada peab omal ikka mingi kapital ka olema. Tellimise kohta veel üks mõte. Annad tellimuse sisse ,siis maksad nt 20% summast ära. Siis kui pärast enam ei taha ,siis lihtsalt oled 20% ilma. Ja kui müüale jääb kätte jupp saab ta selle eest eesti turul sama hinna pm ja 20% lisaks :wink: Need väiksed mõtted tellimise kohta. Kuigi jh alati tuleb vaadata ,kas inimene on usaldusväärne ikka!!! Endal on kõikidega äri hästi läinud, ma suht palju asju müünud/ostnud/vahetand :wink: .
tuleks keshtestada kohe puust ja punasest umbes 20% sissemaks ja panna see foorumi reeglitees ,et üle 20%ei lubataks siis ei oleks niipalju kahjut
aga selles suhtes tuleks ka selle peale mõelda kui sihukest reeglit tahate vastu võtta. nii tahad tellida alpssilt- maksad 20% ära , okei , aga ega alpss ju ei saa mingit asja osta attackist kui tal olemas aint 20% rahast. mis ta peab enda taskust maksma ülejäänud raha v? ebaloogiline
Ise oled ebaloogiline, iseenesest oleks julgem küll ju kui näiteks paneks vaid 20% summast ja ülejäänud hiljem, siis kui kaup käes, kaotada oleks vähem. Aga kui võtta seda asja teiselt poolt siis ma olen tellijatelt väga palju kuulnud, et on palju neid nö lihtsalt jutupaunikuid kes tellivad aga pärast tuleb välja, et pole raha, neilt lõpuks ei saagi seda kätte. Pärast hakka jah kurat seda juppi siin müüma kommiraha pärast, jama kui palju. Parem jätta see asi rahule, ega RK foorum nüüd ei saa kõike äritegevust ka reguleerida.
võiks foorumi laiemaks teha siiski. Jube imelik on, kui monitori mõlemast äärest on minig 20 cm puudu.
AVATARID VÕIKS KÕIGIL OLLA ÜHE SUURUSED!!! JUBE NÕME, ET KIRJADE ALGUST EI NÄE!! :-x :-x KAS 100X75 ON NORMAALNE NTX?
www.imageshack.us - annad siia direct lingi ja vaadake niisuurelt kui tahate, pole mõtet foorumit sittuma hakata sellepärast.
ma tean küll seda imageshacki aga kui foorum natuke laiemaks teha siis oleks piltide ües panemine ka lihtsustatud :wink: Sabakas : muuda pildid sobivasse suurusesse ja kõik on korras.
Tavai, mulle aitab sellest RK kommuunist, ükskõik mida kirjutan, arutlen türa kõik kustutatakse ära ma lasen nahhui siit mõtetust kohast, no türa mis asja põhimõte on kui mu postituse ära kustutate, täiesti lambist nagu. Arutlen zanniga www.imageshack.com teemal ja täiesti lampi kustutatakse ära.
see on lihtsalt üli tüütu!! võiks kohe olla õige mõõduga mitte, et seitse korda suuremad kui tegelt peaks olema
On siis seda foorumi laendamist ka oodata? lootust on ju et siis kaob see avatar teksti pealt ka ära või mis ?