Aga siiski tahaks teada mis selles halba on kui nii oleks? Või on see teostus lihtsalt nii keeruline?
Siis on pm nii, et kui kellegile midagi oma teemas ei meeldi kohe kustutama. Aga keegi võiks mulle sellise pildi anda nagu nendel RK kleepsudel on.PS palun.
Postitasin siia teemasse 25.Märtsil, et kellaaja peaks ära muutma. Oleks võind nagu nädalaga ära teha selle, või mis ?
Pisike kirjaviga @ Murenurga reeglites. 5. Moderaatoritel on õigus teema kustatada kui see ei vasta reeglitele või on ebausutav probleem. @ Muu kauba reeglites. Kuulutused mis ei sisalda kontaktnumbrit, asukoht või hinda (ei tohi olla, et "pakkuge hind ise") lähevad kustutamisele. Sõnastus on vale. Kuulutus, mis ei sisalda kontaktnumbrit, asukohta või hinda (ei tohi olla, et ''pakkuge hind ise'') läheb kustutamisele. Või kui krahvidele sedamoodi ei sobi siis mitmuses.
On sellel vahe kas ma panen, et kuulutused mis ei vasta reeglitele lähevad kustutamisele või kuulutus mis ei vasta reeglitele läheb kustutamisele. Point jääb samaks nii, et ma ei näe põhjust viriseda.
Tegelikult juhtisin tähelepanu rohkem lause esimese poole lõpu ning teise poole algusesse. ...ei sisalda kontaktnumbrit, asukohta...
Laienduse võiks nii hoopis teha, et foorum läheb ise automaatselt monitori järgi paika. Pm igas teises foorumis toimib see nii. Siis pole probleemi nendega, kellel on kas suur või väike monitor. Siis peaksid kõik rahul olema. See siis minu arvamus.
Mina oleks isiklikult ka laiendamise poolt ikkagi, oleks ikka kõvasti etem, mitte nagu praegast liiga väike see foorumi pind siin
Üritused Kõik üritused mis toimuvad rolleritega ja mis ei ole rolleriklubi.org poolt korraltatud üritused.
RK@chati võiks teha nii, et sinna postitades postituste arv ei kasva :roll: Ei tea kas on võimalik. Muidu ma vaatan, mõni vend teeb päevas mindi 20 posti chati jne
mida muuta muuta tuleks anonüümseks jäävaid teema lukustajaid ja arhiivi saatjaid 2. Teema pealkiri peab välja nägema nii "kasutajanimi, rolleri mark, aasta" miks kustutati mu teema kui teema pealkiri vastas nõuetele? Heinam: Aprilia sr70 dark nigga edition 08 selgelt kirjas ju kasut nimi,masina mark ja aasta. ja kes kavatseb selle dark nigga editioni pärast viriseda siis tulgu minupoole ja löön sind ninapidi mööda raami kus on kirjas dark nigga edition.
Re: mida muuta Kirjutan gondli peale estonia edition ja siis kohe ongi? Google ei anna mingit vastust, et tehasest oleks selline edition välja tulnud seega on see kellegi vaimusünnitus.
Väidad nüüd, et tehti ainueksemplaar ja see on Eestis? Olen Aprilia masinatega ikkagist suhteliselt kursis. Kui keegi näitab mulle tootjalehe peal seda, et selline masin on antud välja, siis võtan oma sõnad tagasi ja vabandan. Aga seni mina seda juttu ei usu ning sellised pealkirjad ei jää püsima. Sellel teemal ei ole mõtet enam arutleda.
Nüüd peab jälle kirjutama Ehk saaks kasutaja nimed tagasi vasakule jälle? Edit: see aeglane ja sellepärast ka 3 korda refreshi tegi ka 3 kordse kirjutuse kustutage see üleliigne teema paistab, et ise ei saa enam.