Mida muuta!

Discussion in 'Klubist...' started by massu, Mai 14, 2006.

1. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    kusjuures mulle meeldib see parempoone paremini a see vaieldav :D ma arvan et kui foorumiga kordasaab siis on jälle vanamoodi kõik

2. tennar

tennar New Member

340
    0
    0
    ppostitused ka millalgi tagasi tulevad?

3. freeser

freeser New Member

474
    0
    0
    unistada ju võid :D

4. kohilapoy

kohilapoy Active Member

1,233
    0
    36
    Massu sõnul ei tule kahjuks :/

5. 4stroke

4stroke Bännitud Bännitud

1,217
    0
    0
    hmm mai oskand kuhugi postitada seda aga massu kas sa varsti lööd selle rk kleepsu kampaania ka lahti ma arvan, et nende järgi suht karm nõudlus?

6. freeser

freeser New Member

474
    0
    0
    see oleks suht hea mõte ju:D pmst oleks kleepsu kuju ma saaks ise kasvõi tellida neid ;) või siin keegi teinegi teeb neid ju :)

7. freeser

freeser New Member

474
    0
    0
    FOORUMI VÕIKS KORDA TEHA :-x Vabsee kirjutada ei saa ju kirjutad ära sis kas laseb topelt või ei lae lehte ära korralikult :-x

Sabakas : Ning sina järgi reegleid ja ära tee topeltpostitusi. Muuda eelmist!

8. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    server on P*****s omadega milla see viga eemaldataks??

9. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    suvi on peale kerinud , massu tsüklis ja pole aega tegeleda vist :p

10. nrgchris

nrgchris Bännitud Bännitud

805
    0
    0
    Freeser kirjutas sellest juba :D Probleem selles et kui ära postitad jääb ette ainult valge leht ja muud midagi ei tee.

11. freeser

freeser New Member

474
    0
    0
    ajab närvi ju

12. l3gion

l3gion Member

622
    0
    16
    ajab jh.

13. nrgchris

nrgchris Bännitud Bännitud

805
    0
    0
    mm ma arvan et mullikas on juba hulluks l2inud selle peale :D Aga miks yltse tuleb siis see valge leht ette peale postitust ??

14. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    mm ma arvan et mullikas on juba hulluks l2inud selle peale :D Aga miks yltse tuleb siis see valge leht ette peale postitust ??

FFB says:
    mingi serveritõrge vist, mis muu

15. mullikas

mullikas New Member

0
    0
    0
    Kuule, mul pole nendest valgetest akendest ammu juba sooja ega külma. Ei pane neid enam tähelegi. Ega ma mingi närvihaige ole 8)

16. Pakiraam

Pakiraam Member

126
    0
    16
    Kuna nähtavasti ei likvideerita kirjavigu foorumilt siis lõpetan nende üle virisemise.
    Juhiksin tähelepanu , et väljasaadetud kuid veel lugemiseootel sõnumite juures on järgmine kiri :
    Saada: Neljapäev Juun 04, 2009 1:45 pm . Arvatavasti peaks Saada asemel olema Saadetud.

17. Arni

Arni New Member

339
    0
    0
    Minul on selline jama, et kui varem kirjutasin postituse ära siis automaatselt läks sinna lehele kuhu postitasin, nüüd on aga nii et postitan ära postituse ning tule lihtsalt valge leht ning pean kas uuesti rk lehele minema või bäkkima hakkama! Olen ma ainuke selline? :oops:

18. Snoopy

Snoopy New Member

37
    0
    0
    Norimise asi aga võiks ära muuta tartu kokkutulekute all oleva selle tuvustuse vms..
    Lause selline:
    Kõik kokkutulekud mis toimuvad Tartu ligidal
    Peaks olema:
    Kõik kokkutulekud mis toimuvad Tartu lähedal

19. freeser

freeser New Member

474
    0
    0
    sa ei ole ainuke

20. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    teen ettepaneku võtta maha se postituste lugeja siis ei saa lampi poste kuguda ja on vähem mõtetuid poste !

Jaga seda lehte