Mu SR 50 R-ile läheb kõigeparemini 98. Vähemalt nii on olnud. Õli ja pena ostan Türi Alexelast ja Lukoilist
95-te Aga jah kindlat tanklat ei ole, sest kasutan seda tanklat mis kõige lähemal sel hetkel kui otsustan tankida
Mina tangin ja jään tankima 98-t. Tankisin vanale masinale (stock hiinakas) ja ka tangin Apriliale Hiinakal oli kolb umbes 3000km-i peal jumala puhas. Tahmast polnud haisugi.
Täna discovery channelis oli bensiinide test Tava autol 95 ja 98 bensiiniga arendab sama hobujõu Golf Gti aga 95 ja 98 bensiini vahe oli juba 5 hp 98 bensu kasuks Sumbaru Imprezal oli aga 95 ja 98 bensiini vahe juba märatav 95 bensiiniga saadi 235 hp aga 98 249 hp kui ma õigesti mäletan Nii et arvatvasti tavalisel rolleril pole mitte põrmu ka vahet ka 95 või 98 aga kui sa ikka hakkad pigistama rohkem hpsid siis võib hakata vahet kohe tunda andma ja siis kui juba hakkad viimast pigistama siis kindlasti rohkem aga tõsiasi on ka see et 80ccm/70ccm silkuga ei tohi sõita 95 sest muidu võib ta kotti jooksta Põhjus on dektooniga nt sama asi mis juhtus speedfighteri derbi sendaga Enda aprilia rx on nii moodi et kui sõitsin lukoili 95 siis oli nagu siuke väga uimane ja masin ei allunud üldse nagu sellele kuidas ma gaasi keeran, aga neste 98 läheb väga hästi ja reageerib gaasile lihtsalt Kymcol aga lukoili 95 sain tippkiirust algul 53 ja stataka 98 sain 55 Km/h kätte samal lõigul testisin tippkiirust
95-te Nitro 3000 8) Tavalise 95-ega pole ta nii erk ja äkiline panen nitro 3000-et siis palju paremini liigub
Tavaline 95 ja õli on Valvoline. Ei viitsi proovida igasuguseid erinevaid kütteid, et paremini liiguks.
Endal panen nii, kus juhtub. vahest 95, vahest 98. Enamasti ikka 95. Mittte mingit vahet pole. Kunagi dioga proovisin, siis 98-ga tuli 2 pulka tipp kiirust juurde =D.
tangin Olerexist- kõige parem :lol: Tankisin 98 kuid üeldi et rollerile parem 95, niiet hetkel tahgin 95-te