Re: Miku MBK Booster Next Generation 90%valmis Ei tea täpselt sest spido paneb jõhkralt näkku, 90alas buss jäi ette ja spidos oli mul 40-45 ja kui mul on 18-20 siis venna jog-rr on kõrval 40-45km/h :? Midagi on vist valesti ma arvan :roll: :lol:
Re: Miku MBK Booster Next Generation 90%valmis Jaaa olen üks Raplast kes võib kinnitada et kiirendus on rabav :wink:
Re: Miku MBK Booster Next Generation 90%valmis Päris hästi kriipis külje ära Porikas on lahe ju, Tuuning noh :lol:
Re: Miku MBK Booster Next Generation 90%valmis Tegelt sellega nii, et see oli enne ikka suht ribadeks ja siis ma hakkasin seda parandama klaasriidega, aga pahteldada ja lihvida pole veel jõudnud. Siis sain sumpa kätte ja tahtsin kohe sõitma hakata ja siis lasin lihtsalt mingit värvi peale. Aga tegelt peaks lähiajal pahteldama hakkama, kui sõitmise vahelt aega leian.
Re: Miku MBK Booster Next Generation 90%valmis nahhui sa sellele siis värvi peale lasid ? :lol: :lol: järgmine laupäev kokkutulekul näen masina ära siis eksole ?
Re: Miku MBK Booster Next Generation 90%valmis Must valgete klaasriide laikudega oli liiga rõve. Aga kokkutulekul näed mind aint siis kui sa tuled sest mina olen küll kohal. Loodan et selleks ajaks on sissesõit juba tehtud ja oskused ka paremad juba siis. 8)
Re: Miku MBK Booster Next Generation 90%valmis Ära põe Rainer on kindlalt kohal :wink: Aga oskustega niipalju et sa pead tihedamini raplas käima sellega, se on nagu kaks ühes saad sissesõidule kilomeetreid juurde ja surnuaiia parklas oskusi
Re: Miku MBK Booster Next Generation 90%valmis Harjutamiseks ei pea Rapla tulema Täna õhtuotsa harjutasime Valtus tagaratast, päris hästi tuli juba kohati 8) Edasi läheb ka ikka väga jõhkralt, kiirendus on parem kui mul
Re: Miku MBK Booster Next Generation 90%valmis Tagaratast annab veel kõvasti harjutada aga stoppiga olen küll juba vahepeal päris rahul.
Re: Miku MBK Booster Next Generation 90%valmis Ma täna lasin pm esimest korda, veel pole küll mõtet "stuntimisest" videosid panna.
Re: Miku MBK Booster Next Generation 90%valmis Suht normaalne asi , suvel kui valtusse satun siis näen ka seda ma loodan , varsti kui ostan aeroxi või aprilia ära siis olen pikemalt valtus