Re: Miku MBK Booster Next Generation 95%valmis Uus värv! MAitea mis seting sul seal kokkutulekul oli aga tundub et mul l2heb praegu 50 kh paremeni aga no, v2limus on kena ja pidurid v6iks paremad olla.
Re: Miku MBK Booster Next Generation 95%valmis Uus värv! viimane kokkutulek, kus ma käisin oli raplas suve alguses see rollude ringraja värk. Ma arvan, et sa ajad mind kellegagi sassi :roll:
Re: Miku MBK Booster Next Generation 95%valmis Uus värv! Mulle nii meeldib buustrite tagutuli Kuidagi väga urban Jäta see punane piduritule klaas
Re: Miku MBK Booster Next Generation 95%valmis Uus värv! Eks seda peab vaatama, kumb rohkem sobib, selle panen :roll:
Re: Miku MBK Booster Next Generation 95%valmis Uus värv! Sai jah siuke asi kah lõpuks peale pandud, varsti teen pilte kah.
Re: Miku MBK Booster Next Generation 95%valmis Uus värv! Ainuke asi mis mind buustrite juures häirib on see väike tuleke esigondlis üleval, muidu ülikena masin !
Re: Miku MBK Booster Next Generation 95%valmis Uus värv! Peale sai siis pandud TNT mattmust downhill lenks DMP carbon puksiga: Varsti panen peale ka rattaspido, et teaks kui kiiresti sõidan, benanäidikut mõtlen veel, mis sellega teha.
Re: Miku MBK Booster Next Generation 99%valmis No kõvasti kenam ikka nüüd. DH nagu loodud selle rolleri jaoks.
Re: Miku MBK Booster Next Generation 99%valmis Vahepeal lisatud ka kleepse: Lähipäevil tuleb ka video.
Re: Miku MBK Booster Next Generation 99%valmis Tavaliselt ma projekte ei kommenteeri aga vot seda vaadates jäi küll pilk kinni Ülikena.
Re: Miku MBK Booster Next Generation 99%valmis ÜÜLI kena mulle tegelt boosterid ei meeldi aga see on küll ilus.Muidu mulle ei meeldi esi tuled nende juures aga see ei häiri selle rollu juures :/.Ning tglt ka kust neid stage 6 kleepse said kah?
Re: Miku MBK Booster Next Generation 99%valmis ta ostis need scooter-attackist,tal muidu veel yks leht alles ka :wink:
Re: Miku MBK Booster Next Generation 99%valmis Tellisin attackist kleepsud, tänud kommentaaride eest 8) . Video ka peaaegu valmis. :wink: