Re: Mikukas 'e Aprilia Sr 50 Street Username , sul reflektoriga või luupidega esituli ? ning 35 w ei tohiks küll relfektorit sulatada , enamus rolleritel on juba originaalis 35w pirnid .
Re: Mikukas 'e Aprilia Sr 50 Street luupidega. pole varem tähele pannud, praegu vaatasin esimesel lehel pilte, uutel apriliatel mingid uued reflektoriga tuled vms või tundub ainult?
Re: Mikukas 'e Aprilia Sr 50 Street Reflektoriga jh , osades euroopa riikides on juba päris vanadel mudelitel , nt 2003 jne , Eestis hakati müüma reflektortuledega 2010 aastast minu teada
Re: Mikukas 'e Aprilia Sr 50 Street mis mõttes on 2003 vana ? 97a sr-il juba reflektor esituli. Luup tuli mingi 2000 a juures kasutusele.
Re: Mikukas 'e Aprilia Sr 50 Street vabandan, arvasin et sul ka luuptuli. yasuni r annab muidu hea kiirenduse ja tippkiiruse kui ilusti timmi saada. ja kui tulevikus tahad 70cc teha pole vaja sumpsi vahetada. mina võtaks stockile ikkagi reverse, hääled ka palju paremad
Re: Mikukas 'e Aprilia Sr 50 Street Pole hullu Selge pilt, ei mõtlesin lihtsalt, et küsiks mis selles yasuni R-is nii erililist siis on, 70cc peale niipea ikka ei lähe küll, ma arvan, et jään ikkagi reversi peale, sõbral ka enda R-il reverse all, hääled on väga seksikad ja roller timmis ka.
Re: Mikukas 'e Aprilia Sr 50 Street Ma alles nüüd panin tähele et rkvst oled, miks sõitmas pole üldse näinud ? Mul on dr71cc üle kui tahad, ainult uut rõngast vaja.
Re: Mikukas 'e Aprilia Sr 50 Street haha, ei ma ei saa linnavahele veel, tra hakkasin valel ajal lube tegema, siiamaani teen, käin autokoolis ja muud huinjaad, teen sõite praegu alles, ei praegu ei ole soovi, aga tänud pakkumast 8)
Re: Mikukas 'e Aprilia Sr 50 Street kuradi õppesõidu onud rsk, saan alles järgmine aasta sõidueksami ära teha
Re: Mikukas 'e Aprilia Sr 50 Street ei lubata jah. :-x endal sama probleem, ei saa sõidueksamit teha :-x
Re: Mikukas 'e Aprilia Sr 50 Street ei tra, hakkas huiiama seal, et tra nii sitad ilmad ja sul endal kehv sõita, sellist teemat hakkas ajama seal.
Re: Mikukas 'e Aprilia Sr 50 Street Nägin vist sind ja su moppi lilleka juures. (Olid vist sinise O'Neal-i jopega) Täitsa viisakas roller (Y). Päriselus ikka palju ilusam kui piltidel.. 8)
Re: Mikukas 'e Aprilia Sr 50 Street Olin mina ja, täiesti nõus sinuga selle viisakuse värgi poolest, päriselus on ka suht vinge jap 8)
Jmh, täna sai ss ringi paarutatud.. phj et tal pole veel lube käes.. alles reedel saab.. Mopp iseenesest mugav ja ilus.. ainus miinus on see et piirajad on vahel..