on küll targad aga muidu kui paak lekiks ma tunneks jõledat bensu haisu kindlasti , tavaliselt kui ma paagi korgi lahti teen siis kohe hais jõuab ülesse minuni! et siis ma ei usu!
aga kas selles ei või viga et mul oli küünal vana ngk cr7hsa ja vana õli 15w40 aga panin uue õliks ja küünlaks 10w40 ja ngk c7hsa ja ka piib ! peale selle nagu hakkas meele koguses bena võtma ! isegi sain klassivennalt tutika karpa ikka võttis!
Kas õhupuhastisse ei peksa ? Mul oli ka kunagi 2x hullem viga. Pmst 4km sõitu ja siis oli 2l kütust läinud, nii jubedalt peksis mul õhupuhastist välja.
mai usu et kuidas ta saab seda õhupuhastisse peksta ? kui sealt tuleb hooga õhku juuh! aga ma ei tea pole eriti m2rganud . ja kui isegi teeb kuidas sa seda probleemi lahendasid?
Ära põe, ma ka ei põe. Enda hiinakas (STC B08) võtab ka sellise kütte linna vahel ukerdades hetkega ära. Ise sõidan samuti 40-70km/h. Kiirendusi, pidurdusi koguneb ikka omajagu. Kui bens karterisse ei jookse, välja ei tilgu, siis jääb üle vaid üks asi. Tihend lenksu ja istme vahel . Muuda sõidustiilil nii, et sa kiirendad äärmiselt rahulikult, põhjagaasi ei anna ja olen üsna kindel, et su masin hakkab nii poole vähem kütet tarbima. Tean omadest kogemustest. Need ala 2l/100km jutud lasen kohe ühest kõrvast sisse ja teisest välja..minujaoks täiesti mõttetud numbrid. EDIT: Sain isegi 10l/100km oma kulu, ehk siis 5,4l läks paaki(oli täiesti tühi) ja sõita sain 50 ja mõned kilomeetrid peale.