milles võib viga olla ?

Discussion in 'Help!' started by sparc0, Okt 21, 2011.

1. mar10

mar10 New Member

699
    0
    0
    Pole märganud, aga paak ei leki vms?

2. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    ei leki keerasin korralikult selle alt mutri ka kinni! sama!

3. mar10

mar10 New Member

699
    0
    0
    -.-

mõtlesi et kas paagis on mõra sees v mitte?

4. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    proovi teien karpa ja osta uus paak.

5. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    on küll targad :) aga muidu kui paak lekiks ma tunneks jõledat bensu haisu kindlasti , tavaliselt kui ma paagi korgi lahti teen siis kohe hais jõuab ülesse minuni!
    et siis ma ei usu!

6. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    sul on karpat anda:D `?

7. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    aga kas selles ei või viga et mul oli küünal vana ngk cr7hsa ja vana õli 15w40 aga panin uue õliks ja küünlaks 10w40 ja ngk c7hsa ja ka piib ! peale selle nagu hakkas meele koguses bena võtma ! isegi sain klassivennalt tutika karpa ikka võttis!

8. ennokas

ennokas New Member

431
    0
    0
    Kas õhupuhastisse ei peksa ? Mul oli ka kunagi 2x hullem viga. Pmst 4km sõitu ja siis oli 2l kütust läinud, nii jubedalt peksis mul õhupuhastist välja.

9. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    mai usu et kuidas ta saab seda õhupuhastisse peksta :D ? kui sealt tuleb hooga õhku juuh!
    aga ma ei tea pole eriti m2rganud . ja kui isegi teeb kuidas sa seda probleemi lahendasid?

10. Ylari565

Ylari565 New Member

119
    0
    0
    Ära põe, ma ka ei põe. :p Enda hiinakas (STC B08) võtab ka sellise kütte linna vahel ukerdades hetkega ära. Ise sõidan samuti 40-70km/h. Kiirendusi, pidurdusi koguneb ikka omajagu. Kui bens karterisse ei jookse, välja ei tilgu, siis jääb üle vaid üks asi. Tihend lenksu ja istme vahel ;). Muuda sõidustiilil nii, et sa kiirendad äärmiselt rahulikult, põhjagaasi ei anna ja olen üsna kindel, et su masin hakkab nii poole vähem kütet tarbima. Tean omadest kogemustest. Need ala 2l/100km jutud lasen kohe ühest kõrvast sisse ja teisest välja..minujaoks täiesti mõttetud numbrid. :)

EDIT: Sain isegi 10l/100km oma kulu, ehk siis 5,4l läks paaki(oli täiesti tühi) ja sõita sain 50 ja mõned kilomeetrid peale.

11. ennokas

ennokas New Member

431
    0
    0
    Varuosadeks müümisega ! :D

Jaga seda lehte