Milline neist oleks kõige etem ja miks ?

Discussion in 'Soovitused' started by orbit, Jun 17, 2008.

1. -Aprilia-

-Aprilia- New Member

194
    0
    0
    sellel f-act 50 -l on parem välimus kah :p neist teistest

2. silver6789

silver6789 New Member

63
    0
    0
    keeway iikkka ,sest leidub rohkem jupppe;)

3. orbit

orbit New Member

18
    0
    0
    Tuulasin netis ringi ja leidsin ühe rolleri jälle CPI, niipalju ma juba tean, et see vist suht hea firma . Küsin siis teilt igaksjuhuks üle, et kas ikka on norm, ei taha mööda per*et saada . http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &sort=paid Viimsel pildil paistab, et alumine kondel vms on kinni pandud plastklambriga. Pärast on nii, et kui ostangi selle siis kätte saades lagub laiali . Endale üldiselt ei meeldi osta kasutatuid asju, aga kuna raha väheks jääb uue ostul ja rollerit hädasti vaja sis ei raatsi uut osta ja vaatan natuke kasutatuid ka .
    Kuid mis siis arvate, kas on norm masin ja aitab ? Või oleks siiski targem Keeway osta nagu ma siiamaani plaaninud olen ?

4. Mariokro

Mariokro Member

412
    0
    16
    Huvitav , asi on see et see CPI ühildub mingi 90% Keewayga :D Pmst. jupid samad jne :d Ma pole nüüd mingi väga teadlik aga ikkagi:)

5. quadracer

quadracer Member

241
    0
    16
    f-actil sõidumugavus parem :wink:

6. orbit

orbit New Member

18
    0
    0
    f-act meeldib mulle endala ka rohkem. Kokkupuudet pole olnud selle masinaga aga ikkagi, miski on mis tõmbab mind selle masina poole :)

7. aeroximees

aeroximees New Member

348
    0
    0
    factil on lahe spidokas 8)

8. orbit

orbit New Member

18
    0
    0
    Milline see välja näeb siis :D

9. quadracer

quadracer Member

241
    0
    16
    elektrooniline seal näitab isegi kui palju akus voolu on

10. orbit

orbit New Member

18
    0
    0
    Aga kuidas see elektroonika vastu seal peab ? Ega ei ole äkki nii, et mõne aja töötab siis hakkab segast panema ?

11. JussPB

JussPB Active Member

1,384
    19
    38
    kui oled kindel et see kasutatud asi korralik :) või nt. vähe sõit siis võtaks kasutatud.. odavam.. ja sissesõitu ei pea tegema jne..
    keeway tundub kalli võitu :)
    osta pigem hurricane harjumaalt peaks saama 10k eest :) :D

12. benelli

benelli New Member

145
    0
    0
    mis mõttes te seda ajate et see cpi 4 takti on ZX all ju lol see ka 2 takti mina soovitaks küll cpi d kuigi rohkem vahet pole kui 1l on juba sportsumps all ja liigub paremini

13. kkevin

kkevin New Member

5
    0
    0
    kui kellegil huvi siis müün keeway matrix 50 sport kollase mustaga , varikast piiraja ära võetud sõitnud 2000 km , külje peal väiksed kriimud , vahetatud sidur , rullikud , kaasa annaks kiivri düüsi , surveka ja siduri vedrud . uue siduriga on sõitnud 0 km . hhind 12500 tingi ..

14. MiD

MiD New Member

87
    0
    0
    Keeway soovitan sõber ostis alles, teeb sisse sõitu aga tõesti kena pill minek ka hea :wink:

Jaga seda lehte