Tuulasin netis ringi ja leidsin ühe rolleri jälle CPI, niipalju ma juba tean, et see vist suht hea firma . Küsin siis teilt igaksjuhuks üle, et kas ikka on norm, ei taha mööda per*et saada . http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &sort=paid Viimsel pildil paistab, et alumine kondel vms on kinni pandud plastklambriga. Pärast on nii, et kui ostangi selle siis kätte saades lagub laiali . Endale üldiselt ei meeldi osta kasutatuid asju, aga kuna raha väheks jääb uue ostul ja rollerit hädasti vaja sis ei raatsi uut osta ja vaatan natuke kasutatuid ka . Kuid mis siis arvate, kas on norm masin ja aitab ? Või oleks siiski targem Keeway osta nagu ma siiamaani plaaninud olen ?
Huvitav , asi on see et see CPI ühildub mingi 90% Keewayga Pmst. jupid samad jne :d Ma pole nüüd mingi väga teadlik aga ikkagi
f-act meeldib mulle endala ka rohkem. Kokkupuudet pole olnud selle masinaga aga ikkagi, miski on mis tõmbab mind selle masina poole
Aga kuidas see elektroonika vastu seal peab ? Ega ei ole äkki nii, et mõne aja töötab siis hakkab segast panema ?
kui oled kindel et see kasutatud asi korralik või nt. vähe sõit siis võtaks kasutatud.. odavam.. ja sissesõitu ei pea tegema jne.. keeway tundub kalli võitu osta pigem hurricane harjumaalt peaks saama 10k eest
mis mõttes te seda ajate et see cpi 4 takti on ZX all ju lol see ka 2 takti mina soovitaks küll cpi d kuigi rohkem vahet pole kui 1l on juba sportsumps all ja liigub paremini
kui kellegil huvi siis müün keeway matrix 50 sport kollase mustaga , varikast piiraja ära võetud sõitnud 2000 km , külje peal väiksed kriimud , vahetatud sidur , rullikud , kaasa annaks kiivri düüsi , surveka ja siduri vedrud . uue siduriga on sõitnud 0 km . hhind 12500 tingi ..