Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Nokia x6-16gb, paras luts ole aga põhifunktsioonid on olemas
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Nokia C5, ülimugav telefon ja puutetundlikud asjad mulle eriti ei istu, seega see pöörfi telefon mu jaoks.
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) ei meeldi mullegi, aga kuna nii hea pakkumisega sain, siis võis võtta
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) aga mina kasutan päris mobiiltelefoni, mitte debiilseltkallistjunnimmustmiljonifunktsioonigamidamakunagieikasutajamilleeestpeanikkagitelefoniostesmaksma. :roll:
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Samsung GS S5230Wifi ja varsti saan selle ka ära vahetada iPhone 3gs 16g vastu, pean ainult ootama jailbreaki või siis maciga downgradema(süsteemi alandama, kes ei saa aru). ei viici pilti panna, aga väga hea tel, soovitan.
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Nokia 6500 slide. Väga okei telefon on. Pildid on normaalsed jms.
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Nokia X3-02, siiani päris hää. Puutetundliku ekraani ja siis ka klahvidega.
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Nokia 6220 classic , teeninud nüüd juba pea 2 aastat (märtsis saab 2 täis) , Suht hästi vastu pidand , kõik vajalik olemas ja väga mõnus telo , vahetuses käind klahvi mingid padjad vms ja displei ning osa korpust (kukkund ka paar korda päris kenasti , trepist alla) , uut osta pole enne plaanis kui otsad annab , sest pilte teeb häid 5mpix ja kõll ka hea .
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) endal sama telo, läheipäevil peaks ebayst jõudma ka uus korpus. ainult minu arust on kõlar sitt
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Minu jaoks kärab küll , nii mõnegi omast lärmab valjemini
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) suht sitt telo tglt. ise kasutan nyyd iphone ja see (Y)