Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Mul sama,see on selle telefoni ainuke miinus minusilmis.
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Nokia 3410 mul ikka 8) Kui keegi ei tea milline see on siis siuke
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Endal Nokia X2 5mpix kaamera väga praktiline ja vastupidav... ainus puudus mis vb on, et ple wifit (parem klõps ja view image)
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) HTC Deside HD Võiks nuriseda kõlari helitugevuse üle, muidu igati (Y)
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) see vist kõikide htc-de probleem,mul hd2-el ka maru vaikne.
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) täna sai samsung gt-s 5230 ( mis suht pommikindel puuteka kohta , käinud ujumas ja korduvalt kukkunud aga ikka käib vägevalt + aku peab peale aastat ikka veel 1 nädal vastu) vahetatud galaxy ace vastu, ei oska sellest veel midagi arvata.
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Mul samsung corby ikka no, mitte see zeni oma vaid originaal . =)
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Mingi aasta aega Nokia 5130 XpressMusic olnud, korralik pill, probleeme ei teki sellega.
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Samsung GT-S5660 Galaxy Gio Täitsa timm asi, palju kasulikke widgeteid jne.
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) jah aga kohe panin windowsi tagasi sest üldse ei meeldi sellise asjaga, oleks kujundus sama räägiks teist juttu
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) On kellelgi kogemusi LG GT540 Optimusega? Ja nägin kellelgi S5620 Monte pilti....kuidas telefon töötab? Endal Nokia E51 hetkel.