Minim2gnus, Honda X8R-S 70cc

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by minim2gnus, Jan 1, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Ehk ytled mulle ka kes siin ostmisest rääkis ? Jutt käib ju paihaldamisest vmis ? Konkreetselt sul seal kyll midagi nead ei tulnud,pigem jäi õhusuunaja ava alla suunatud ja sa ytled,et see on õige? :roll:

2. I.P.C

I.P.C Member

326
    0
    16
    et paigaldada õhusuunaja tuleb see ennem osta. Ei pea õhusuunajat valesti panema, täiesti õigesti saab panna. Kui seal teha kerge mod siis jääb üli kõvv õhusuunajaga!

3. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Täna sain siis tellimusest tulnud asjad kätte. Paarist asjast olen ikka ilma jäänud, aga see selleks. Lisaks sai tellitud täna ära ka led suunatulerelee. Ning üsnapea peaks hakkama ka NRG arenema 8) Juttu nii palju veel, et kui Cpi suvatseb pildid ära teha ja mõelda välja hinna siis masinale tuleb varsti võibolla uus esigondel, ning kõik kolm põhjakat :) Esigondel muidu enamvähem korras, aga lihtsalt väiksed plaanid tollega, ülejäänud jääb saladuseks, sai ära mõeldud ka värvilahendus milleks jäi l2ikiv must ning neoonroosad veljed. Seniks aga stay tuned !

Nagu pildil näha, sai endale ka soetatud normaalsem kiiver, vaja veel prille ka aga mõtlen veel milliseid 8)

4. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    kuule päris normaalne juba :p mis on veel juppe tulekul ?

5. 2faast

2faast New Member

257
    0
    0
    Miks kaks paari grippe :eek: ?
    Edu tegemistes!

6. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    hondale võib-olla.

7. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Roosad hondale, et värvilahendusega ühtiks, siia masinale vist peale spido, uue värvi ja cutomi enam midagi rohkemat ei tulegi, paar gondlit ka ehk ja kõik, siis hakkan nautima sõitu. A jamast niipalju, et see uus kolle ja karpa niipalju suuremad, et originaal õhufilter ei mahugi ära -.- külmetasin ennast asjatult :/Igavusest sai harjutatud ka kätt toonimisel ning paar suunakest asja üle toonitud / ära toonitud :) Ütleme nii et ega midagi normaalset ei tulnud, a noo harjutamine teeb meistriks :p

E: Nosile, et suva neis klaasidest, nvn tulevad knagi uued, ja seda oli juba varem toonitud laiguliselt, toonisin üle aind.

8. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Ohoh ükskord teostab keegi minu pakutud lahendust ka 8) 8)

9. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    Suunad ühest kohast tumedamad kui teisest kohast :lol: Oleks võin toonkile osta, siis vähemalt kindel et tuleb ühtlane ja ei lähe perse(kui muidugi kile vahele õhumullid ei jää vms).

10. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Qttt ju ütles et proovis vaid ja läks suht kehvasti...

11. t4rio

t4rio New Member

223
    0
    0
    Ütle üks asi, mida sa ise saavutanud oled? Pigem naera enda üle, kuna sinu käes pole ma ühtegi korralikku asja valmimas näinud.

12. Madiz

Madiz Active Member

1,334
    1
    38
    Owned

13. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    :D:D

Igaljuhul, võta tavaline must sprei ja tooni ära, see toonsprei nii kahtlane :D

14. matukas92

matukas92 New Member

1,454
    0
    0
    kahtlane ei ole midagi ,tuleb osata lihcalt.esimese korraga sai ei saagi pro tulemust kui just rahulikult mitme kihi kaupa ei tee.

15. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Tavaline sprei ei paista läbi ju :D

16. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    väga õrnalt paistab,aga see jääb väga rõve. Tõesti kui esimest korda teed,siis ei tulegi see tulemus mis ootasid,harjutamine teeb meistriks !
    edu masinaga.

17. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    Kuna mina olen ainult mõnest enda asjast teema teinud, palju on neid asju millest ma teemat teinud pole. Pealegi ega eriti rolleritega ei tegele, muude asjadega rohkem(PS kui probleemi on).

18. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Millega näiteks? :roll:

19. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    palju edu ja paksu rahakotti :D :lol: rk-s pole vist ühtegi teemat mille all mingid vandid ei möliseks :lol: :lol:

20. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    Edu magnus selle pilliga , tee kindlalt korda korralikult , ning ära lõpeta NRG lõpuni viimist ! :p

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte