Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Poisid kes kanalite ajastusi ilusasti arvutasid siin pole üldse mitte eksinud, vaid said aru probleemidest mis pea kõigil rolleri silindritel tekib kui kolvi käiku muuta 5.8mm Keegi tõi välja et mk2 silindri pea on silindri sees, sellest tulenebki see et ma oma teadmistel põhinedes sain aru et need silindrid võimaldavad kõvasti pikema käiguga väntvõlli, sisselaske ASSist ÜSSi on umbes 43.5mm ja et see kolb kanalite ajastusi üle mainitud 200 välja ja 140 sisse ei ületaks tuli silindri peale veel kolvi jaoks ca 2.1mm jagu ruumi teha Senimaani olen ma asjade arenguga nii kaugele jõudnud et väntvõll on ühel pool karteris sees olnud et kontrollida palju ma eksisin arvutustega, ajastusi mõõdan ma ühe suure suure malliga, väljalase jäi 190 ja 200 vahele ja sisselasked 130 ja 140 vahele, spaceri osas ma eksisin et ei ole vaja, on küll, paksuseks ca 3mm. Mõõdud on näitlikud. Kõik kes piisavalt teavad mootoritest ja kitsid teadmiste osas pole kindlasti võivad oma teadmisi siin jagada ainult kui näpuga näitama tuleb keegi siis põhjendagu ilusasti ära miks ja millepärast. Üks kindel asi milles võiks inimesed sõna võtta on kanalite ajastused, kuna ma ise ehitan summuti siis 200 kraadi väljalaset poleks probleem aga kuna umbes isegi nii aru saanud et pole väga üle tolle mõtet ronida kuna pärast langetada ajastusi on tiba keerulisem. :lol:
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Vabandust, et sõna võtan, kuid tundub, et teema nime võiks ära vahetada Nt. Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt by pommikas. Vabandust tõesti, kuid minim2gnus vist ei liiguta seal lillegi ning info, mida tema jagab on ikka nii napisõnaline. Ma arvan, et sina pommikas, jah just SINA võiksid seda teemat edasi uuendada, sest sina seda masinat ka reaalselt näpid. Sinu(pommika) käest vähemalt kuuleb ka, kuidas sa proovid lahendada erinevaid probleeme jne. Kui minim2gnuselt küsida, siis ta ei vasta kottigi. Ei taha küll midaig pahasti öelda su kohta minim2gnus, kuid tundub, et sa vist ise ka osadest asjadest aru ei saa, mida su tuuner su pilliga teeb?
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ A, et kui lased kellegil targemal ja kogenenumal mootorit ja vajalike asju tuunida siis tema masin kohe ? Ise ka aru saad, mida sa räägid ? :roll: Siiani saanud ikka aru, millega pommikas tegeleb. Kuna sa mida küsisid ? Jahusid oma stroker vända juttu vahepeal ja seda, et kraadid lähevad meeletult suureks. Tol hetkel ei osanudki sulle vastata kohe täpselt, kuna siis ei teadnud isegi täpselt, kuidas asi tuleb. Samuti ei viitsinud vaidlust tekitada ja sellepärast ei vastagi, sest RK'st enamus on need "targad", kellel on kinnisidee, et ainult neil õigus ja teistel ei või oma arvamust asjast olla ja siis tekib jälle mõttetu 10lk chatti. Järgmine kord, kui mõni asjalik küsimus, küsi privas. :roll:
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Tavaliselt tuleb 10lk jahumist kuna aetakse kas ajuvaba teksti või tehakse asju omamoodi, mis ei pruugi alati õige tulemuse anda lõppkokkuvõttes. Antud juhul on ammu aru saada, et teema omanik ei ehita masina mootorit. Ei mõista ka hukka, et lasta mootor teha targemal inimesel aga siiski võiks see inimene ka siin teemas rääkida kõigest oma tegevusest või siis vähemalt masina omanikule rääkida ära täpselt, mida ja kuidas ta "tuunib" mootorit. Hetkel tundub küll, et vasja kuuri taga leiutab midagi.
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Mulle küll ei tundu eriti mingine kuuritagune tuunining olevat, igal mehel pole lihtsalt luksuslik garage. Sain paarkümmend minutit tagasi ''pommikas'' kontolt ühe pildi. E: Aga nh, peldik on peldik ja nrg on nrg
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Eieieiei mitte tema oma, vaid tema tehtud Varemgi su teemas midagi küsitud jne. See ju teada, kui proovid midaig lahendada. Nt see stroker vända teema. Räägi sellest alles siis, kui lahendused teada jne. Mitte nii, et paned pildi ja siis pm midagi rohkemat juurde ei kirjutagi ning siis hakkabki tulema kommentaare, et see sul ei tööta jne. Nüüdsest võiks pommikas ka ise siia midagi juurde lisada jne. Aga no edu igatahes. Ehk varsti siis kuuleb ka masina esimesi hääli
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Issand jumal kah asi mille üle viriseda. kui ma laseksin oma autol isal v sõbral keretöid teha ss peab ka autoteema pealkirja lisama et made by papa vms?(tõin lihtsalt näite) Natuke jaburalt kõlavad teie argumendid, sorry. :roll: Teema omanikule ja "pommikale" aint edu ja paksu rahakotti!
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Vahepeale mõni asjalikum postitust ka veel lisaks mõnele Tänud, edu vaja
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Ma arvan, et teised foorumikaaslased lihtsalt kadedad, et ise sellist asja ei saa endale lubada või pole piisavalt teadmisi. Ausalt öeldes võttis isegi mul päris pikalt aega, kuidas see kõik saavutatakse, kuid ma ei kahtle selles, et see ära tehakse. Eks masinaga tuleb veeta ikka päris pikki tunde ja kergelt head asjad ei tule, kuid lõpptulemus võib tulla hämmastav 8) Minupoolt igasugune respekt, kui masin hakkab käima paremini edasi, kui MHR või BigBore. Eks sinna maani ole aega, kui kõik suudetakse ära katsetada ja proovida, kuid mingi eesmärk peab ikka olema, mida üle lüüa. Ei oskagi midagi muud öelda. Sellise asja jaoks peab olema ikka rahakott paks, võrreldes minusuguse kõrval. Jõudu ja jaksu edaspidiseks
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Hahaaa lausa naljakas lugeda, kuidas võetakse sellest by pommikas teksti osast kinni. :lol: Minu põhi sõnum oli mõeldud ka info jagamiseks masina kohta, mootori jubinate kokkusobitamise ning erinevate lahenduste tegemiste/lahendamise kohta. Vähe on seda infi lihtsalt olnud ning teised kasutajad sp ka on öelnud sõnu sekka ning mainisin, et pommikas võiks ka ise siia infi juurde lisada. Arvestades MaunO postitust, et kas kade või mitte. Selle tüübi oskuste üle võib/võiks kadetust tunda, kuna selliseid inimesi ikka väga vähe, kes midagi sellsit suudaks Kuid loodetavasti nüüd ka rohkem arusaadav, mida ma mõtlesin. Ära pikka viha pea :lol:
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Vastan Pommika eest, et tal pole lihtsalt aega siin foorumites istuda. Samuti võid seda ka ise järeldada sellest, et vaata kasutaja liitumis aega ning kasutaja postituste arvu. Ilmselgelt kutil muu targemaga tegeleda, kui siin istuda ja mu teemat uuendada :roll:
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Okei okei Kuid kui masina valmis saad, siis mis sa sellega üldsegi peale hakkad? Eeldan, et see jääb sulle alles ning maha sa seda ei müü
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Keda kotib mis infot ta kirjutab siia, tema teema teeb mis tahab.
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ No mind jätab külmaks see kas mu nimi on seal taga või mitte, rahaliselt ei lähe see mootori tegu eriti kalliks kui võrrelda teiste 80+cc mootoritega ja ise ma siin vaevalt väga postitama hakkan kuna mul on vaja kiirustada magnuse, vunka ja enda masinatega (zxr750 h2 ja jog rr 180)
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Tänud jne, täna sain kätte viimased junnid yamahast, tänud kasutajale M6nx-, kes ära viitsis tuua ning nüüd saab ka viimased jupid ära saata kasutajale pommikas. E: Vahepeal doonor sumpa ostetud:
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Tänud, seda läheb alati vaja Igatahes, lähipäevil peaks saabuma ka Stage6 Sportgaas Keegi võib pakkuda ka S6 või Malossi Overrange varjot, võib ka multivari, aga siis soodsalt. :roll: E: 12.03.14 Jõudis S6 Sportgaas ning sai mõtlema hakatud kergelt gondlite peale.