Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Igalpool lõksutan lõugu? Ma käin siin korra päevas vaatan mis uued postitused on ja vahel ütlen sõna sekka. Sina oled siin see idioot kes igalpool seletab ja kõva venda mängib. Ja nagu elavpõrgu ütles siis moka alt kistakse sõnu välja sult.. Ära taidle palun siin!
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Nüüd sa vähemalt tead, mis tunne on kui sina kuskil suu lahti teed...
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Sai Scooter-Attackist ära tellitud S6 Racing MKII 12pin kolv = B-Mõõdus, kuna C-d olid otsas. Varsti tulemas ka muud pudipadi. Kohal:
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Pole suhelnud hetkel väga sellega, kes mootorit teeb. Tean, et tal väga kiired ajad ning isiklikud mured hetkel ning mul pole ka vajadust talle hetkel peale käia :roll: Niiet hetkel masin samas seisus (Minu teada) Hetkel läheb raha auto "alla" ka nii-kui-nii, niiet areng sellesuhtes ei saaks meeletu olla 8)
Re: Minim2gnus, Yamaha Aerox Projekt '07 ★★ Tra paras huumor oli, kuidas me kristoferiga seda kolbi pakkisime sulle :lol: :lol: muidu kõvasti edu magnuspoiss 8) 8) 8)