Risto995 ütles, et see õli on surm, ei saa aru miks, kuid jah, arvata on, et mingi tuntumad firmad teevad paremat õli kui statoil <.<
stati õli suhteliselt hea, stati õli kuulub samasse kvaliteediklassi kui agip speed näiteks ise kasutan championi õlisi, väga head ja ma saan flexoilist seda sitaks odavalt 8)
Bensiin bensiiniks, igal pool sama - kunagi ei tea mis paaki jõuab, ning kui otsad annab siis seal enam ei tangi. :roll: Kuigi ausalt öeldes ei julgeks ma ise statoili õli peal sõita, kõhe tunne lihtsalt teades et mingi suvaline õli(kunagi ei tea mis seal nüüd sees on) hoiab sinu masinat kokkujooksmast.
ma ise kasutan täis sünti 2 taktilisele ja mootori töö on ka parem ja sujuvam ja äkilisem ja läheb paremini käima miinus 35 juures kui teised rollerid
http://www.karts.com.au/images/MOTOREX%20CASTOR.jpg ise kasutan seda õli, 1:80le- hingab palju puhtamalt kui mingi täissünt või poolsünt. alustasin mingi ka stati õli pealt, masin nagu nii äkiline ei olnud nagu ta praegu tänu sellele õlile on. Kuna tegu 2t kardi õliga siis see õli tõõtab väga hästi kõrg põõretel 8)
vana teema kül aga siis ma lisan ka mida mina kasutan Addinol POLE POSITION HIGH SPEED 2T http://www.ladu24.ee/et/kemikaalid/7047 ... ol/1085738 50cc ringradadel kasutatakse asendab konkurentse nagu castrol,motul jne. 8) 1:100. ise ei julge aga 1:50 panen nagunii.
Addinol on täis sitt- päris ausalt kohe.( seda räägivad ka õlimüüjad) Masinaga juhtub ka adin nol siis, kui seda sisse paned. :lol:
see oleneb millises addinoli õli mõtled , iga mineraalne õli on saast. Aga selle uue toote kohta kül nii ei ütleks , õlimüüjad ei tea sellest uuest margist midagi. minu masin on 10 tonni läbisõidu poole liikumas ja midagi pole juhtunud. :lol:
Ise kallan Valvoline 2 taktilist endurokat ja kerib edasi okeilt. Enne oli mingi mob1l ja oi kui sitt õli see oli. Hea, et otsa sai, panin 5 liitri peale 400ml, kuna tõsiselt pask oli, nüüd sõidan valvolinega.
proovi seda uut addinoli 2t täissünti see on ka enduro ja tänava oma ,tõmmet on ladu24.ee-st saad tellida.