Tunnistusel oli kolm 3-me ja ülejäänud 4 ja 5-ed. see veerand tahaks aind neljad ja viied siis vanemad premeeriks mingi masinaga
huh. Fakk ml oli 3 kahte :-x + k2itumine hool. mõlemad mitte rahuldavad noh 5 kahte :S nii hullu seisu pole olnud esimesel kooli p2eval hm lendasin geograafiast v2lja ja t2na sain juba esimese kahe :-x muidu jahm talvel ilma kahtedeta l2bi saab pidi khm kerge rahasyst olema :wink:
tunnistusel viis kolme,üks viis ja ülejäänd neljad see veerand tahaks neljad viied saada ...hui saangi, aga peab vähemalt proovima :wink:
Lol , Mul tuleb kiituskiri Ma pole algklassidest midagi kodus õppind (peale kirjandite ja muu sita peale mis vajavad aega ) Hinded tulevad 5-ed iseenesest , mates ja keemias annet naq nalja
Mõned on siin tõesti tublid ,aga endal see tunnistus nii helge ja ilus ei tule ja pole kunagi selline olnudgi!
Endalegi üllatuseks tulevad mul päris head aastahinded, ainult 2 4-ja, ülejäänud kõik 5-d. Matemaatika ja tööõpetus on 4, aga mõned hinded on veel ekooli panemata aga ma arvan et need tulevad 5-d.