Olympus Mju 700 on mul. 7 Mpx, aga minu arust ei tee üldse head pilti, varem oli Olympus Mju Mini Digital, 4 Mpx, tegi palju paremini pilti, aga see varastati ära : /.
Panasonic Lumix (DMCFZ8EGS) 7, 1 Mpx optiline sensor (1/2, 5'' CCD); Leica DC Vario-Elmarit lääts; 2, 5'' TFT LCD ekraan; maksimaalne foto resolutsioon 3072×2304 pikslit; pildistabilisaator; sarivõte 3 kaadrit sekundis, kuni 5 pilti; video salvestamise võimalus resolutsiooniga kuni 840×480 pikslit, 30 kaadrit sekundis; 20 pildiprogrami; integreeritud automaatne välklamp; liidesed: USB 2.0 ja AV väljund (PAL / NTSC)
Mitu aastat olnd Olympus mju-mini Digital hea väike, pole eriline tyli seda kaasas kanda Täpipealt selline ainult paar kriimu jures Ma ei saa aru inimestest kes viitsivad neid pirakaid junne kaasas kanda + veel erinevad objektiivid ja muu träni. Teed hea pildi, mis edasi? Oma silm ikka kuningas ja koha, aja tõelise ilu jäädvustad vaid oma silmaga.
Kere(d): * Canon EOS 350d (varsti täiustub) Objektiivid: - EF-S * 18-55mm F3.5-5.6 III * 55-200mm F4.5-5.6 USM II * 10-22mm F3,5-4,5 USM * 90-300mm F4,5-5,6 USM (enam ei täiustu, kui, et siis vaid 50mm FIX f/1,8) - Väl(k/ud): * Canon HF-DC1 * Canon Speedlite 580EX II Lisad - Statiiv(id) * Velbon Sherpa Pro 5300 * Velbon CX-460 Mini (lisaks on olemas ka vastavalt lume, ning "džungel stiilis" statiivi katted.) - Patareitald * Canon BG-E3 - Varjuk(id) * Canon ET seeria, vastavalt mm'idele: 52, 58 & 77 (mm) - Filt(er/rid) * Korralik valik UV-, ringpolarizatsioon-, korrektsioon (+/-)-, IR- ja RGBfiltreid, mis on valitud Hoya toodetest, enamus R72 seeriast vastavalt millimeetritele (mm). - Kot(t/id) * Lowerpro 8G seeria kott * Lowerpro 8G seeria objektiivide kott * Lowerpro Filtrikott 52mm * Lowerpro Filtrikott 58mm * Lowerpro Filtrikott 77mm * Lowerpro Filtrikott 52mm Muu * Seljakott õlu ja nätsuga. (tavaliselt üritustel kaasas) * Mõned sajad kroonid taskus, igaksjuhuks . * Rahakott: kaarte paksult täis * Telefon * 2(+) raadiosaatjat, üldiselt jääb minu kätte ürituse lõpuni vaid 1, kui seegi. * VIP/All Access pääse kaelas (+ rolleriluba).
Canon EOS 400D koos mõndade lisadega http://www.photopoint.ee/toode.php?id=11801 siin see kaamera on Tahaks paremat