Moderaatori kohta õige teravmeelne sõnavara, enamus postitused maha laimamis tähendusega. Kuidas sellised üldse Moderaatoriks saavad, tahaks ka selline olla
Domeeni lõpp jah maksab nii vähe, aga serveri kulud sinna juurde. Vaadake mis on serverite kuumaksud millel on lubatud andmeedastust rohkem kui 300GB kuus.
No miks on see si?t kõik on ühe kohta mahutatud ? võiks ju teha " www.rolleriklubi.net " ainult klubi .. kus gallery ja mingid jutud ja siis alamdomeenil " www.rolleriklubi.net/foorum " - foorum . olen tegelenud ise päris pikalt kodukatega , suhtlusportaalidega , et kui vaja siis võid ka aidata Ning teine asi mis võiks olla siin foorumis , et lingi avamisel tuleb uus aken mitte ei lähe sama pealt !
Mis sellest kasu on kui paned foorumi teise kausta?? Andmeedastust võetakse kogu domeeni peale kokku ikka ju.
No teema pealkiri on mis meeldib , mis aga mitte ? - ma ütlesin , et mulle ei meeldi , et kogu see si?t on ühes puntras võtke sellest eeskujugi kasvõi ! http://www.ladaklubi.ee/leht/
Ma ei saa nüüd asjale pihta. Sa mõtled, et miks ei ole rolleriklubil veebilehte? Kunagi oli, aga kuna sellel polnud väga pointi/kasu siis sai see maha võetud ja jäätud ainult foorum.
Rolleri Müügi teema reeglitesse võiks lisada, et Pealkirja on kohustuslik lisada hind. Oleks mitu korda mugavam ja parem leida endale sobiva hinnaga roller.