Terve talve kuulasin head hip-hoppi (mitte 50 Centi ja GUnitit). Nüüd, kui hea tuju, ilmad ilusamad jne, olen hakanud kuulama peamiselt ainult Drum and Bassi ja Trance'i. Wiidis peaga ka loomulikult Bob Marley.
tränapedede üleujutus ! Rap4life tõmmake endale üks laul ja saate aru mida ma mõtlen A Tribe Called Quest - Can I kick It :wink:
Kõike. Räp on suht ülekaalus , siis pop jms jama . Kõike kuulan tegelikult . Rock ja selline raskem . Träna enam peale ei lähe nii palju kui vanasti , sain sellest tränast üle , kuulasin varem aind träna (eelmine suvi) . Aga diskodel ja pidudel läheb träna ikka väga möllult veel peale ! Aga kodus on muud eelistused.
Ka hip-hop. See mul juba väga ammusest ajast lemmik stiil. Aga peale lähevad ka mõned bassikamad klubilood. pallur
noniii punk on põhiline pluss rock ja metall ja ärge arvake jumala eest et mingi skeidi punk kuna see on eht crap nt blink182 ja muu selline jama
Timbaland on tõesti üks mees, mitte bänd, doh. Õigemini on T produtsent ja helilooja, ise esineb ta harva.
põhiliselt dnb Current value , dylan ja limewax jne jne , , vahepeal harva punk/rock või noh, enam eriti mitte aga vahepeal kiskus suht emoks ära :d