MJbike Aprilia sr70 street '07 lukku

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by MJbike, Märts 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    Re: MJbike Aprilia sr50 street 07 müügis

ära aja sitta mees. See 21 karpa oli olemas olevate düüsidega lõppu timmitud. Ehk sinu munni pärast läksin ma uuesti timmima seda, sest uskusin et ma ise maun, võta näpust, ma näppisin läbi segukruvid(sina ütlesid et need mõjutavad), mis mitte mingit tulemust ei andnud, kuna küünal oli süsimust siis lükkasin stock õhufiltri asemel koonuka ja segu jäi koonuka jaoks lahjaks, lükkasin siis väiksema düüsi vahele ja asi hakkas pooma (oli80 ja vahele läks 75) lükkasin stock õhufiltri tagasi ja hakkasin mängima nõela astmega JA SIIN sinu munni pärast viienda näppimise peale kukkus stopper maha ja ma pidin seda tund aega otsima, see juures asusin ma reaalset perse augus põlldude vahel ja kui ma poleks seda leidnud oleks pidanud pilli 5 km lükkama.
    Muidugi oleks saanud osta veel 4 düüsi ja asi olekski veidi paremaks läinud aga sellel pole lihtsalt mõtet.

Muide keegi targem võiks rääkida, nii 21 kui 17.5 karpaga on kummaline asi, külmalt käivad mõlemad suurepäraselt, isegi kui 5 min seisab sisi käib paremini kui täiesti soojana. Kasutan manuaaltoorest ja selles ei ole asi.

2. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

bensu oma oli kohe selge, see mis sisselaske juures on sinna panin õli ja need mis küljepeal ühe panin kinni ja teise panin vaakumi

3. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38

4. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

ja ma kiiruga kirjutasin. peal oli 80 düüs ja stock filter, küünal süsimust, lükkasin koonuka peale düüsi vahetamata, poos. Siis panin sisse 75 ja STOCK ÕHUFILTRI ja asi sammuti poos

5. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38

Nii, 80 düüs ja stock filtriga oli rikas, 75 oli lahja. Seega stock filter vajab 77-78 düüsi umbes.
    Kui stock filtriga 75 oli lahja, siis koonusfiltriga oleks vaja umbes 90 kanti düüsi.
    Sobib? Otsi need düüsid välja, pane peale, naudi elu. Täiesti timmi sa seda minu abita ei saa, aga normaalsemalt tööle ehk saad.

6. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

77 düüsi polnud kohapeal ja 80ga käis see asi ka piisavalt kohapealt sitasti 30ne pealt tuli tõmme taha. Kütti võitis 10l sajale, paak sai kuivaks märkamatult, nüüd liigub samamood aga tundub et kütti võtab vähem

7. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0

Camexi juures mitu korda näinud :D viimaste päevade jooksul. Pane parem väiksem karpa sinna liht.

8. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

17.5 juba peal, aga vajab timmimist.

ahjaa, kunagi oli plaanis ju lühikesed vedrud tagasi panna, nüüd amordikõrgendus alla, seega peaks ära katsetama

9. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

Kuna juuli hakkab juba läbi saama, siis olen ka vaikselt talvele mõelnud. Tahtsin(tahan tegelt siiamaani) müüa streedi maha ja ehitada racing rox aga kuna tahtjaid selle hinna eest pole siis tõenäoliselt jääb asi alles. Loodan et Athena sportprod veel saada siis mõistliku hinnaga kuid tõenäoliselt ei ole. Seega valida jääb topperfomance trophy, motoforce racingu või dr evo vahel, kuna sees on uus stock vänt ja vahetada seda ei viici. karpa juba olemas 21 ning sumpa ka Shot. välimusse tuleb veic tooni ja istmetega teeb midagi ja veel veic nipet näpet.

10. hiina

hiina New Member

430
    0
    0

olen kuulnud, et motoforce on hea jõudluse ja kvaliteediga (ülimalt hästi vastupidav)
    Edu ka , kui edasi ehitad .

11. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

mingi anomaalia käib, homme püüan sensetiiv z0ne vastuvõtule saada. läksin täna ühele sirgele karpat timmima. vahel oli 83 ja asi läks väga raskelt kohalt ära ja jäi lambist 30ne peal toppama, panin 77 vahele, asi veel hullem. Lükkasin 88 vahele, masina mootr siuke pool soe, toores peal, asi käib paremini edasi kui timmist väljas racing aga näe, paar korda lased peeneks ja asi vajub totaalselt ära ehk ei liigu mitte munni karvavõrdki. mängisin nõelaga ja kruvidega aga ei mingit tolku. Muidu sõidan toores peal, kui toorese maha võtad on tipp 40 km/h

12. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

Rollu viimased paar päeva seisnud, ühe korra ainult poes käinud ja parklas rahvast hirmutanud oma lendava taburetiga :lol: Homme võtan oma lubade teema ja rollu ette, teeb rollu puhtaks ja vaatab miks mu kiisu kehvavõitu liigub :(.

13. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0

hirm valge tüdruk :D , einohjah tee ta lõpuks korralikult välimusepoolest korda , vb ongi juba pole teemat kaua lugenud.

14. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

hirmutan pööretega. Masin välimuselt endiselt kena. Välimus on pmts lõpuni tehtud ka.

15. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    Re: MJbike Aprilia sr50 street 07 ValgeTüdruk

simmerid ajasid õli välja ja tõenäoliselt imes sealt ka lisaõhku. Uued simmerid vahel, 102 düüs asi kergelt parem kui enne, hea see et ei pea enam toorega sõitma, lähiajal ostan mingisuguse 100se düüsi ja loodan asja lõpuks timmi saada. Pesin Tüdruku puhtaks :D

16. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    Re: MJbike Aprilia sr50 street 07 ValgeSaan

kas see tüdruk suhu ka võtab?

17. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38

:lol: :lol: :lol:
    Tee uued pildid ka kui rollu puhas 8)

18. UtzZo

UtzZo Member

437
    0
    16

No kui tagant utsitad siis ikka vast.

19. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

soovitan sooja mootoriga küünlaauku toppida!

Hakkasin kahtlustama et äkki asi survekas, vb ostab täna teise surveka aga ma krt ei saa aru sellest malossi survekate jäikuse tabelist.

20. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

:lol:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte