MJbike Aprilia sr70 street '07 lukku

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by MJbike, Märts 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    Re: MJbike Aprilia sr50 street 07 ValgeTüdruk

ostsin malossi rohelise surveka ja jala sai kiiremini edasi kui v6rriga, panin stage 6 strongi vahele ja nyyd asi liigub paremini, homme paneb ]iges suuruses dyysi sisse ja asi peaks timm olema.

2. siim123

siim123 Active Member

1,740
    0
    36

Esimeses postis võiks mingi ettekujutus asjast olla mis teianud oled jms prgu täiesti mõttetu teema.

3. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

eile lasin siis vario ja õlipumba puhtaks(sitakiht ca 5mm), kuna kui masin pikalt seisab(üle päeva) poetab vario alt 2 tilka õli. Nüüd testiseis :lol: kui tuleb jälle siis võtab pumba vahelt ära. Nagu ikka sai masin ka puhtaks pestud õhtu puhul 8) . Piilusin täna odomeetsrit ja oh imet, hooaja alguses oli 7100 km seis, juuli keskel 7400 km ja räna sai 8000km täis, viimase 2.5 nädala jooksul olen maha paarutanud 600 km.

4. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Pumpa päris ära ei saa võtta, kui siis lased õlipaagi kuivale ja ühendad voolikud lahti. Seal vaja mingi spets vidin asemele osta, et pumpa ära saaks võtta.

5. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

Seesuhtes et kui pump ei leki sisi ma ei hakka näppimagi, kui lekib siis on suht poh yolo, paak kuivaks ja kõik jätta nii nagu oli või teine võimalus on et kruvid pumba alusest lahti, jätad aluse sisse, alus küll ei hoia veepumba ratast piagal kuid on piisavalt lähedal et rihmaratas sealt minema ei tõmbaks.

6. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Mnjah, ise olen nii teind (ka nrg'ga), et lased lissalt paagi tühjaks ja ühendad karpa küljest vooliku lahti ja suunad maa poole, et viimased tilka teele lendaks. Lihtne eemaldada ja tagasi ühendada 8)

7. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

ma saan aru tarmo et sa solvusid ja nüüd üritad igal võimalikul moel ära panna aga palun jäta sina ja ülejäänud Tallinna rk mu võrr rahule. Oleks väga tänulik. Lõppkokkuvõttes on see minu võrr ja selle asemel et mu "saani" maha teha võiksite enda võrre nokkida arvestades et mölisevad kõige rohkem rontide omanikud. Need adekvaatsed inimesed kes mu võrri näinud ja tiiru saanud on öelnud: "Ikkagi kena".

http://www.tuningmatters.com/wp-content ... -11927.jpg

motoforce sobib päris hästi nardo/shotiga.

8. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

miks solvus?

9. Larsen2

Larsen2 New Member

584
    0
    0

tra kuradi vanaisa sa kuskil teemas lihtsalt vait suudad olla kui mingit paska toota ainult?
    et liiga to poleks siis nägin rallimas sind täna ;)

10. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

nägin su Ri jah. Homme teen pildid ka ära, täna oleks pidanud aga läks meelest.

11. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

kui putsi tont, küsida ka ei või? tra see rk ikka täiesti putsis koht, ühe asja ütlen teemast mööda ja kohe kukutakse paukuma..., aga ja kena street :D

12. Larsen2

Larsen2 New Member

584
    0
    0

https://www.youtube.com/watch?v=i8TpLzVV2gg

13. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

:lol: :lol: :lol: mv? :D :D :D

14. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

vahepeal pole midagi erilist juhtunud, masin seisis 2 nädalat ja läks teisest laksust käima, täna rallisin ringi ja tundub et kütusekulu väiksemaks läinud(Statoilis vaadatakse imelikult kui ma 2.50 euri eest tangin :lol: ), millalgi peaks väiksema düüsi vahele lükkama et toorega kinni ei pooks. Jäin vihma kätte ja nüüd masin sitane :|

Mõni heasüdamlik inimene võiks mulle kaitsmeid laenata ARK eksamiks :p vajadusel tagatis

15. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

t2na sain juhuslikult NRG stock õhufiltri. Talvel paneb peale.

16. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

täna mõtlesin Krissu katusel pilte teha aga ei jõudnud sinna. Sai käidud Arenal ja ühe SRi full malossi sport setiga dragi tehtud, ei saa kurta, enamus distantsist oli sama vahe koguaeg sees, lõpus hakkas mul tippu kerima ja kui oleks finish kaugemal olnud siis oleks täitsa suhu saanud huiossi aga jah maha jäin täpselt kere võrra. Minu arust hea tulemus arvestades et mu masin timmist ära(pidin ootama kuni maha jahtub).

17. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38

Ilmselt siis see Malossi Spordiga SR veel rohkem timmist ära, kui jutt käib 70cc. :roll:

18. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

pöörde läks ilusti.

19. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38

Nojah, aga ma ei taha õelutseda. Lihtsalt see ei ole võimalik, et 50se ja 70se vahe nii väike on. Seda enam, et timmimis maad pidi olema su SRil.

20. Kymco Sup

Kymco Sup Member

916
    0
    16

Üks esimesi kordi kui Ivaniga nõustun.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte