MJbike Aprilia sr70 street '07 lukku

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by MJbike, Märts 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Guidz16

Guidz16 New Member

14
    0
    0
    Re: MJbike Aprilia sr50 street 07 UPDATE lk24

Edu sulle kokkupanemisel!!

2. record

record New Member

220
    0
    0

Edu masinaga

3. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

Tänud!

4. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    Re: MJbike Aprilia sr50 street 07

Nv hakkas sellest, et viskasin blocki alla, first start tehtud, 10 min töötas suht kõrgetel pööretel, siis pöörded kukkusid ja pidi gaasi veits lahti hoidma, siis lasin korra lahti ja mootor seiskus, hakkasin tööle taguma aga ei läinud, kyynal välja, märg, kuivaks ja sädeme kontroll(küünal uus), no panen tagasi ja ikka ei lähe, mõõdan uuesti squishi 1mm, siis kompi 11bar 8) ja kyynal märg ehk kütus, komp ja säde olemas, no lasin veel küünlavahe väiksemaks aga asjata, kui taguda siis sumpas tekib rõhk ja iga viie löögi tagant käib väike pauk vms. ühesõnaga rõhk tuleb välja, ilma sumpata lööb kick valusalt tagasi :D Aga nh sellise iseloomaga see masin on :D kuna see nädal ma enam tosooli ja muud paska ei talunud siis jäi asi seisma, järgmine nädal võtab vist asja vähe põhjalikumalt ja eks siis näis kas saab sõitma

PS. pesin sumpa seest puhtaks, uus vaakum ja mu lemmik 21 dellorto läks vahele.

PS.2 Koristasin oma juppide nurga ära ja avastasin on mul ca 7 komplekti vända laagreid 3 silkut, mingi 6 kolbi jne thats fun.

PS.3 kui keegi teab miks tekivad need rõhud ja masin vaatamata kütuse, kompi ja sädemele ei käivitu siis kirjutage.

5. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Re: MJbike Aprilia sr70 street ValgeTüdruk07

Mass

6. Kry

Kry Member

820
    2
    18

klappide seisukord ?

7. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16
    Re: MJbike Aprilia sr50 street 07

Mul sama lugu.Käima läheb praegu ainult siis kui panna käsi karpa ette.Segu pole paigas.Mul lõi ka samuti pauku sumpsist.

8. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38

Maku, sul lahja segu kui pead käe karpa ette panema, või siis lihtsalt sul toores ei tööta või sa ei kasuta seda üldse :D

9. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

klapid uued, segu ei saa väga mööda olla 90 düüs ja 21 karps, massi juhtme peaks üle vaatama aga muidu kui ta töötas siis ei tohiks mingi hetkega mass kaduda?

10. Chainsaw

Chainsaw Member

434
    1
    18

Lugesin teema algusest lõpuni läbi, tundub paras needusega pill olevat kui niipalju pappi alla lükanud ja vist korralikke kiiruseid polegi kordagi saavutanud :lol: .
    Muidu ilus ja kobe pill küll, täitsa pandav tüdo.
    Aga mis muud kui edu ja paksemat rahakotti ;) Tundub et sul läheb seda vaja :D. :lol:

11. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

tegu pole needusega, ta pirtsakas lihtsalt, itaalanna, ilus aga sita karakteriga :D, kiirustega on lood nii et kui eelmine aasta oli mk2 siis liikus väga hästi maanteel kui spidot ei jälginud ja proovisid ühtlaselt lasta siis 80ga lastes lasid märkamatult hoopis 100ga. Siis suve keskel oli nii et sõitsime 50/50 ehk kohale vedas tema ja ära läksin lükates, otsa andsid täiesti lamp asjad. Siis oli vähe ilusam aeg, masin kohapealt ei liikunud ja sittagi aru ei saanud miks, timmisin teda meeletult aga vähemalt siis see asi sõitis ja sellises olekus ma tiirutasin maha tervet 1200 km kahe kuuga ja võib öelda et ma olin rahul. Eks näis mis see aasta saab, loodan parimat.

12. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

Avasin pidulikult kevade, masin töötab. Viga oli nii idiootne, et poleks eales pähe tulnud. Nimelt siis võtsin simmerite vaatamiseks maha flywheeli ja näe vittu üks pool kiilust on vändas teine flywheelis, niisiis tõmbas süütekiilu pooleks. Õnneks oli toptuuneri ajast alles "tuuning"kiil ja sai siis ajutiselt see pandud. Masin käis teisest laksust. Sai tehtud ka aeglaselt esimesi tiire, kuna koltsid võtsin välja vahepeal siis pidureid polnud. Nii palju siis et masin rebib ja kompi on perseauguga tunda, mu mk2 käis timmis karpaga kehvemini edasi kui praegune sport pro timmimata :lol: Ise olen hetkel väga rahul :p

Pilt ka tänasest

13. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    Re: MJbike Aprilia sr70 street ValgeTüdruk07 Käib!

Panin see nv stealthi spidost ja stock putsis spidost kokku korraliku stealthi(m2rgistatud kuni 120) oma. Kuna tagarehv loopis ilgelt sitta, siis hakkasin porikat kylge panema aga no putsi taunimaid kinnitusi pole ma elus n2inud, esiteks pidin l6ikama distantstorusid, et saaks sumpa poolt kinnitada(kinnitub sumpa poldiga) ja siis vario poole peal tegin ka l2biva augu, et mugavam oleks, siis tuli v2lja, et porikal on karpa jaoks n6gu aga 21 karpa sinna ei mahu ja kui enam v2hem mahub, siis hakkab porikat vastu rehvi suruma ja kui k2ima paned, siis hakkab millegi p2rast ilgelt kytti jooksma ujukist. Anyway pyyan see nv klotsid, kiilu ja minifreesile kettaid osta ja siis teeb porikaga v2he customit.

[​IMG] [​IMG]

14. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

No nv kokkuvõte siis nii, et pidurisüsteem korralikuks tehtud, nii taha kui ette uued klotsid, uus pidurivedelik(jäi sitaks üle, keegi tahab siis kommiraha eest müün), ja supportid puhtaks. Kuna varem tilkus paar tilka päevas pea jahutusflantsi äärest, siis võtsin pea maha ja käisin siis vajalikud kohad hermetsiga üle ja nüüd täiesti kuiv kõik. Tegin customit porikaga aga hõõrus ikka vastu rehvi nii et panin stock õhufiltri peale ning enam ei hõõru. Panin stock kiilu ka peale. No ja pizdets lumi tuli lampi maha....... Ja eile hakkas mingi huinjaa pihta, masin ei saa kütti peale, võtad kütuse toru maha ja tuleb aint paar tilka kuigi peaks suht korralikult tulema, peaks nagu vaakum huiama aga too tutikas, puhud pumbaga paaki siis nagu hakkab korraks tulema, pmts vahetasin voolikud ära(vanas kytuse filter vahel) aga ei midagi. Uus NGK küünal läks perse :lol: Muidu pakkuge mulle dellorto 19 mm karpat, korraliku, Tallinnas.
    Teisip siis selgitab seda asja ja hakkan plaste peale lükkama.

[​IMG] see oli veerand gaasiga.

vana pidurivedelik, uus oli pmts läbipaistav(Silverhook)

15. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38

Kui algul vaatasin seda teist pilti,siis mõtlesin,et Mark hakkas müüma moonivedelikku :lol:

16. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

Leidsin kütusesüsteemist vea, viga oli karpa ujukis kus oli pragu, panin peale 17.5 karpa ja kõik toimib ilusti( türa pakkuge 19 või 21 phbg karpat :-x )
    Ladusin ka kondlid peale ja nüüd ootan mingi 2 nädalat ja siis saab ehk normaalselt sõita.
    Voolikust ja spidost pilt, spido näeb laivis suht kena välja

17. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

paak suht tühi sul :p

18. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

reissing värk, 200 g paagis, kaalu võit, kiirem sõit.

19. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0

eduedu ja suvel laseme ~! :) 8)

20. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

Edu läheb vaja

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte